R5 7500F ve RTX 4060 sistemin değerleri normal mi?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Boşta sadece arkada Kick uygulaması açık şekildeyken değerler bu şekilde. İşlemcinin falan boşta GHz değerlerinin böyle olması normal mi? Normal olmayan bir şey var mı? RAM kullanımında falan sıkıntı var mı?

İşlemci Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı RTX 4060
Corsair Vengeance 16 GB 5600MHz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-03-00-37-28-158_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-03-00-37-28-158_com.miui.gallery.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 56
Boşta sadece arkada Kick uygulaması açık şekildeyken değerler bu şekilde. İşlemcinin falan boşta GHz değerlerinin böyle olması normal mi? Normal olmayan bir şey var mı? RAM kullanımında falan sıkıntı var mı?

İşlemci Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı RTX 4060
Corsair Vengeance 16 GB 5600MHz.

Herhangi bir sıkıntı yok.

RAM kullanımı tamamen boşta olduğuna eminsen biraz yüksek. Arka planda açık uygulamalar mı var?

Klasik Windows 11 hocam, bende de öyle. Normal.

RAM kullanımı tamamen boşta olduğuna eminsen biraz yüksek. Arka planda açık uygulamalar mı var?

Arkada Kick'den yayın izlerken çektim fotoğrafı. Kapatınca da 6.5'e falan düştü. Onun dışında Steam Epic falan açık zaten.

Herhangi bir sıkıntı yok.

Klasik Windows 11 hocam, bende de öyle. Normal.

Daha bugün elime geçti sistem emin olamadığımdan sorma gereği duydum genelde normal diyorlar hocam sizin dediğiniz gibi. Ama RAM kullanımının yüksek olduğunu söyleyenler de var.

Arkada Kick'den yayın izlerken çektim fotoğrafı. Kapatınca da 6.5'e falan düştü. Onun dışında Steam Epic falan açık zaten.

Sıkıntısı yok güzel cihaz, hayırlı olsun.

Spotify, 2X WhatsApp uygulamaları ve Kick dahil 7 sekme açık Chrome'umda. Arka planda Telegram, Wallpaper Engine ve SteelSeries'in programı çalışıyor.

5.5GB RAM kullanımım şu an, bende Windows 11 kullanıyorum.

Windows 11'i bazen anlayamıyorum 😅.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı