Nasıl daha ucuza toplarız hocam ?Açar ancak daha ucuza toplanır bu sistem.
Şimdi güzel hocam sadece soru soruyorum yanlış anlaşılmasın.Eki Görüntüle 2323231
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
49K Tutuyor.
Lafı ağzımdan aldınız hocam, teşekkürler.Şimdi güzel hocam sadece soru soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Özelleştirdiğin sistem ile QP Aeon sistemi karşılaştırırsak burada söz konusu
Asus 4070 Super Ekran Kartı var
Asus PSU var
Asus Kasa var bunları özelleştirdiğin ile kıyas yaparsak 49 a senin ki mi yoksa AEON mu alınır ?
Hocam bu sistemi teknik yönünü beğendiğim bir kimse vardı 48k idi sistem fiyat performans sistemi diyordu tabi 49k oldu ama bu sistemi daha önceden görmüştüm şu an için bu fiyata teknik usta arkadaşlar ne der bilemem tabiLafı ağzımdan aldınız hocam, teşekkürler.
Ek olarak birde seçtiğiniz işlemci sıvı soğutma isteyen bir işlemci.
Seçtiğiniz sıvı soğutma da gördüğüm kadarıyla çok güvenilir bir marka değil.
Sıvı soğutma konusunda bilinen marka ve modellerden şaşmamak gerek diye düşünüyorum.
Şimdi güzel hocam sadece soru soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Özelleştirdiğin sistem ile QP Aeon sistemi karşılaştırırsak burada söz konusu
ASUS 4070 Super Ekran Kartı var
ASUS PSU var
ASUS Kasa var bunları özelleştirdiğin ile kıyas yaparsak 49'a senin ki mi yoksa AEON mu alınır?
Lafı ağzımdan aldınız hocam, teşekkürler.
Ek olarak bir de seçtiğiniz işlemci sıvı soğutma isteyen bir işlemci.
Seçtiğiniz sıvı soğutma da gördüğüm kadarıyla çok güvenilir bir marka değil.
Sıvı soğutma konusunda bilinen marka ve modellerden şaşmamak gerek diye düşünüyorum.
Hocam bu sistemi teknik yönünü beğendiğim bir kimse vardı 48k idi sistem fiyat performans sistemi diyordu tabii 49k oldu ama bu sistemi daha önceden görmüştüm şu an için bu fiyata teknik usta arkadaşlar ne der bilemem tabii
Sizin mantığınıza göre markasına bakmadan en ucuz ne varsa onu alalım o zaman hocam. 60K ya 3D işlemcili sistem dizeriz.ASUS olması onu daha iyi yapmaz alacağı FPS değişmeyecek.
Ve isterse az bir fark ile DF Yapar, ona da güvenmiyor ise Thermalright yapar, ben öylesine onu seçtim örnek olsun diye.
Ayrıca attığımda FSP PSU takılı, FSP PSU konusunda rakipsiz bir marka.
FSP Güç Kaynakları Nasıldır?
Yakın zamanda orta performansta bir PC toplamak istiyorum ama güç kaynağı konusunda biraz sıkıntılıyım. FSP markası güvenilir mi? Sizlerden bu PSU hakkında görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Corsair, Cooler Master gibi markaların sağlam olduğunu duymuştum ama biraz ucuz ve kaliteli bir PSU...www.technopat.net
Kısacası sırf markası ASUS olduğu için iyi bir sistem sayılmaz.
50k bütçede hala 7500F kullanıyorlar.
Eğer başka sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Ayrıca son olarak Akakçe gibi sitelerden parçaların sıfır fiyatını aratarak karşılaştırırsanız sistem her zaman F/P olur.
Sizin mantığınıza göre markasına bakmadan en ucuz ne varsa onu alalım o zaman hocam. 60K ya 3D işlemcili sistem dizeriz.