R5 7500F ve RX 6900 XT sisteme 750W yeterli mi?

• Konuyu başlatan alnpfa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.402
Kardeş yalnız o PSU olmaz 8+8 güç girişi var onda sakın alma diğer 6 pin boşta kalacak wattı yeter ama güç kablosu yok yeteri kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@837168 meselenin cevabı pek de orada değil. DC/DC çeviriciye sahip herhangi bir PSU, tek kanaldan belirtilen kapasitesi kadar çıkış saglayabilir ama GPU'nun değişen güç isteği hususu, size uç noktada Kernel Power 41 hatasını da gösterebilir.

@alnpfa zannımca bütçeyi biraz daha arttırmanız iyi olur. Arttıramıyorsanız NXZT yerine şunu önerebilirim;

@837168 meselenin cevabı pek de orada değil. DC/DC çeviriciye sahip herhangi bir PSU, tek kanaldan belirtilen kapasitesi kadar çıkış saglayabilir ama GPU'nun değişen güç isteği hususu, size uç noktada Kernel Power 41 hatasını da gösterebilir.

@alnpfa zannımca bütçeyi biraz daha arttırmanız iyi olur. Arttıramıyorsanız NZXT yerine şunu önerebilirim;

Ekran kartımın pinleri diğer 6900 XT'lere nazaran 8+8+6. bu PSU ekran kartıma uygun mu acaba?

Bende High Power Gold vardı 4 ayda patladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende High Power Gold vardı 4 ayda patladı.

Alttakini almaya değer mi yoksa üstteki de işimi görür mü?

KCAS Gold'un 200 TL üzerine Aerocool Integrator 750W mevcut da ben bu iki model ne sebeple önerildi onu merak ediyorum.

O patladı, ben bunu tavsiye ederim. Lakin kaynak konusunu boş ver. (!)

@Silinen üye paylaştığınız modellerin avantajları ya da dezavantajları nelerdir?

Son düzenleme:
@Silinen üye 4 yorumdan üçünü aynı kişi yapmış ve hangi şartlar altında kullanıldığı belli değil. Üretim hatası olması da mümkün tabii.

İkinci linke tıkladıgımizda ürün yok diyor ve bir şeye ulaşamıyoruz.

Ben KCAS ve AERO Bronze konusundaki verileri merak ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı