R5 7500F yerine alınabilecek işlemci önerisi

Bütçe
11000
Aynısını da alabilirsin gayet güzel işlemci.

1 yılda nasıl bozuldu anlamadım abi gidince sebebini soracağım.

Güveniyorsaniz 7700X alin hocam. En kotu ihtimalle yine calismazsa iade edersiniz islemciyi ustaya bastan gösterirsiniz. Test etmeyi unutmayın yeni parcalari.

Sizce nereden almayayım internetten mı vatan gibi görerek alabileceğim yerden mi şu an Antalya yaşıyorum 1 aya şehir değiştireceğim.

Güveniyorsaniz 7700X alin hocam. En kotu ihtimalle yine calismazsa iade edersiniz islemciyi ustaya bastan gösterirsiniz. Test etmeyi unutmayın yeni parcalari.

İnternetten mi alinmai vatan gibi görüp alabileceğim bir yerden mi?

Sizce nereden almayayım internetten mı vatan gibi görerek alabileceğim yerden mi şu an Antalya yaşıyorum 1 aya şehir değiştireceğim.

Islemcinin sahtesi olmaz olsa da kontrol etmesi o kadar basit ki. Herhangi bir yerden alabilirsiniz. n11. amazon. mediamarkt farketmez

Forumlarda okuduğum kadarı ile işlemciyi bozmak zor bir iş diye biliyorum eğer temizlik yaparken PIN'i falan kırılmadıysa ya da alev alev yanmadıysa ki sanmıyorum. Bence iyice bir araştırınız gerekirse başka bir bilgisayarcıya gidiniz.

Islemcinin sahtesi olmaz olsa da kontrol etmesi o kadar basit ki. Herhangi bir yerden alabilirsiniz. N11. Amazon. MediaMarkt fark etmez.

Şu anlık Ryzen 7 7700X alacak gibiyim 7500Fden daha iyi gibi görünüyor.

Vallahi ben kullanıyorum bir sorun göremedim. Sıcaklık değerleri yüksekse sorun yaratmıştır.

Vallahi ben kullanıyorum bir sorun göremedim. Sıcaklık değerleri yüksekse sorun yaratmıştır.

Ona dikkat etmedim yalan yok ama zamanında sadece 1 oyunda bilerek zorladım oda 6-8 saate bitmiştir Warhammer 40000: Space Marine 2 ama rack rock Pro'ya ragmen 90 dereceyi gördü onun dışında oynadıgım en grafikli oyun.
Forza Horizon 5 birkaç saat.
Re 4 remake full grafik ayarlarda
The Last of Us P1 full grafik ayarlarda
Doom ve ek paketi erhernal full grafik ayarlarda
Metro Exodus Enhanced sürüm. full grafik ayarlarda

An itibarıyla Vatan Bilgisayar'dan tray işlemci aldım yardımlarınız için teşekkürler
Aldıgım AMD Ryzen 5 7600X diye bir şey 9069TL.

An itibarıyla Vatan Bilgisayar'dan tray işlemci aldım yardımlarınız için teşekkürler.
Aldıgım AMD Ryzen 5 7600X diye bir şey 9069TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı