R5 7600 10004 Cinebench skoru normal mi?

Valion

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bu sistemi yeni aldım ve soğutucusu ile ekran kartını kendim takarak kullanmaya başladım. Cinebench ile işlemciyi test ettiğimde aşağıdaki sonuçları alıyorum:

multi Core:

Desktop Screenshot 2025.01.28 - 16.38.14.58.png

Single Core:

Desktop Screenshot 2025.01.28 - 16.53.56.63.png

Single Core herkesin skorlarına yakın olsa da, multi Core bayağı düşük. (kendi sitesinde 14450)
Termal macunu yeteri kadar sıkamadığımdan şüphelendim ancak 60 dereceyi geçmedi. Sebep RAM'lerin 38CL olması olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hwinfo ozet sayfasinda islemcinin PPT, TDC ve EDC degerlerini atabilir misin?

Herhangi bir video izleyip Bios'ta ayarlarla oynadin mi? Oynadiysan ne yaptin? Bunlari siralarsan iyi olur.

Sorunun sebebini anladım:
BIOS güncellemesiyle gelen "Turbo Game Mode" özelliğini açtığım için 12 Thread yerine 6 Thread gösteriyordu Görev Yöneticisi'nde. Dolasıyla da bu özelliği kapattım ve 14994 skor aldım.

Hwinfo ozet sayfasinda islemcinin PPT, TDC ve EDC degerlerini atabilir misin?

Herhangi bir video izleyip Bios'ta ayarlarla oynadin mi? Oynadiysan ne yaptin? Bunlari siralarsan iyi olur.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Sorunun sebebini anladım:
BIOS güncellemesiyle gelen "Turbo Game Mode" özelliğini açtığım için 12 Thread yerine 6 Thread gösteriyordu Görev Yöneticisi'nde. Dolasıyla da bu özelliği kapattım ve 14994 skor aldım.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Stok ayarlarda 14994 aldiysaniz herhangi bir PBO veya CO ayari yapmadan silikonunuz kaliteli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı