R5 7600 - 4060Ti sistem nasıldır?

Bütçe
40.000 Tl civarı

SözcüErdem

Zeptopat
Daha fazla  

Arkadaşlar sizce bu sistem nasıl?
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Mükemmel bir sistem alınır kaçırma. Buarada hiç bir sorun yaşamazsınız
  • AMD Ryzen 5 7600:
    • Ryzen 7000 serisinden bu işlemci, yüksek saat hızları ve çok çekirdekli performansıyla dikkat çeker. Oyunlar ve çoklu görevler için mükemmel bir seçimdir.

• AMD Ryzen 5 7600:
    • Ryzen 7000 serisinden bu işlemci, yüksek saat hızları ve çok çekirdekli performansıyla dikkat çeker. Oyunlar ve çoklu görevler için mükemmel bir seçimdir.
Teşekkür ederim. Mükemmel bir yorum yapmışsınız. Heyecanlandım doğrusu.

• AMD Ryzen 5 7600:
Bir sorum daha olacak. Bu sistem için nasıl bir monitör tercih edebilirim, tavsiyeniz var mı acaba?

Teşekkür ederim. Mükemmel bir yorum yapmışsınız. Heyecanlandım doğrusu.

Bir sorum daha olacak. Bu sistem için nasıl bir monitör tercih edebilirim, tavsiyeniz var mı acaba?
Hocam ASUS'lara bakabilirsiniz.

Kesinlikle alinmaz 40.000 TL'ye. Bu sistemi alip kasa uzerinde modifikasyon yapman daha dogru olur.

4060 Ti sistem için asla 40K verilmez. O haliyle maksimum ederi 25K.

Bu sistemi öneririm. Parça kalitesi vs. gayet güzel. İlerleyen zamanlarda işlemci soğutucu alırsan tadından yenmez.

Kesinlikle alinmaz 40.000 TL'ye. Bu sistemi alip kasa uzerinde modifikasyon yapman daha dogru olur.
Kafam karıştı doğrusu. Neden alınmaz acaba açıklayabilir misiniz?

4060 Ti sistem için asla 40K verilmez. O haliyle maksimum ederi 25K.

Bu sistemi öneririm. Parça kalitesi vs. gayet güzel. İlerleyen zamanlarda işlemci soğutucu alırsan tadından yenmez.
Vatan bilgisayar pahalı satışlar yapıyor diye duymuştum. Açıkçası oraya hiç bakmadım. Ama önerdiğiniz sistemi göz önünde bulunduracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı