R5 7600 90-95 dereceyi görüyor

Rubin

Centipat
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper 32GB (2x16GB) CL36 6000MHz
Anakart
MSI PRO B650M-P
Merhaba, yaklaşık 5 ay önce Ryzen 5 7600, MSI RTX 4060'lı bir sistem toplamıştım ama işlemci fanımı değiştirmedim ve stok fan kullanmaya devam ettim. Stok fan yetersiz oldu ve çoğu oyunda 90 dereceyi gördü. Bende yeni bir kule tipi CPU fanı sipariş verdim (Thermalright peerless Assassin 120 SE). Fan bugün geldi YouTube'dan bakarak eksiksiz bir şekilde monte ettim ve test etmeye başladım ama nafile hâla 90-95 dereceyi görüyor. Ne yapacağımı bilemedim, yardım ederseniz sevinirim.

Montajda bir hata vardır. Jelatini çıkardınız mı? 90-95 görmesi imkansız normal koşullarda. Macun içinde mi geliyordu sürülü mü geliyordu hatırlamıyorum. Macun sürdünüz mü?
YouTube videosuna uymaya çalıştım ama muhtemelen montajda hata yapmış olabilirim. Dediğiniz gibi 90-95 bence de imkansız. Tekrar bir sökeyim bakayım.

Montajda bir hata vardır. Jelatini çıkardınız mı? 90-95 görmesi imkansız normal koşullarda. Macun içinde mi geliyordu sürülü mü geliyordu hatırlamıyorum. Macun sürdünüz mü?
Haklıymışsınız, jelatinini görmemişim. Şuan harika çalışıyor. Yardımınız için teşekkürler

Son düzenleme:
YouTube videosuna uymaya çalıştım ama muhtemelen montajda hata yapmış olabilirim. Dediğiniz gibi 90-95 bence de imkansız. Tekrar bir sökeyim bakayım.

Haklıymışsınız, jelatinini görmemişim. Şuan harika çalışıyor. Yardımınız için teşekkürler
Sevindim hocam. Şuan nasıl testte dereceler? Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı