Pek önermem, konu sıvı soğutucu olunca giriş seviyesi sıvı soğutucular pek iyi olmuyor, kule tipi almanız daha iyi olacaktır. Peerless Assassin's veya Phantom Spirit.
Pek önermem, konu sıvı soğutucu olunca giriş seviyesi sıvı soğutucular pek iyi olmuyor, kule tipi almanız daha iyi olacaktır. Peerless Assassin's veya Phantom Spirit.
Hocam şimdi şöylebi olay var benim işlemci 85 derece görünce kasa rgbleri yanıp sönüyor bunu sevmiyorum bu yüzden sıvı soğutucu alsam hava soğutucuyla derece farkları ne olur
Hocam şimdi şöylebi olay var benim işlemci 85 derece görünce kasa RGB'leri yanıp sönüyor bunu sevmiyorum bu yüzden sıvı soğutucu alsam hava soğutucuyla derece farkları ne olur?
LE500 çok iyi değil zaten Peerless Assassin's çok rahat şekilde o işlemciyi tutar. %100 yük altında 10-15 dakikalık testte 70 derecenin üstünü görmezsiniz.
LE500 çok iyi değil zaten Peerless Assassin's çok rahat şekilde o işlemciyi tutar. %100 yük altında 10-15 dakikalık testte 70 derecenin üstünü görmezsiniz.
Hocam Thermalrigjt peerless assassin 120 siyah işlemci soğutucu alicam o zaman bu kaç güne kasaya uyup uymadığıni nasıl anlicam sıvı sogutmadaki gibi mm olayida yok
Hocam Thermalrigjt Peerless Assassin 120 siyah işlemci soğutucu alacağım o zaman bu kaç güne kasaya uyup uymadığıni nasıl anlayacağım sıvı sogutmadaki gibi mm olayida yok