R5 7600 93 derece oluyor

H100´ün fiyatı 3.5k bence değmez kule tipi alın gitsin. Phantom Spirit veya peerless assiasins. Bu kule tipleri çok rahat soğutur.
Hocam peerless assassin's mi yoksa deepcool le 500 mu aynı fiyatlar hangisini tercih edeyim kapsamda deepcool cc560

Hocam DeepCool LE500 nasıldır stok fana göre ne kadar fark eeder

Pek önermem, konu sıvı soğutucu olunca giriş seviyesi sıvı soğutucular pek iyi olmuyor, kule tipi almanız daha iyi olacaktır. Peerless Assassin's veya Phantom Spirit.

Hocam Peerless Assassin's mi yoksa DeepCool'le 500 mu aynı fiyatlar hangisini tercih edeyim kapsamda DeepCool CC560

Peerless Assassin's al.

Pek önermem, konu sıvı soğutucu olunca giriş seviyesi sıvı soğutucular pek iyi olmuyor, kule tipi almanız daha iyi olacaktır. Peerless Assassin's veya Phantom Spirit.
Hocam şimdi şöylebi olay var benim işlemci 85 derece görünce kasa rgbleri yanıp sönüyor bunu sevmiyorum bu yüzden sıvı soğutucu alsam hava soğutucuyla derece farkları ne olur

Hocam şimdi şöylebi olay var benim işlemci 85 derece görünce kasa RGB'leri yanıp sönüyor bunu sevmiyorum bu yüzden sıvı soğutucu alsam hava soğutucuyla derece farkları ne olur?

LE500 çok iyi değil zaten Peerless Assassin's çok rahat şekilde o işlemciyi tutar. %100 yük altında 10-15 dakikalık testte 70 derecenin üstünü görmezsiniz.

LE500 çok iyi değil zaten Peerless Assassin's çok rahat şekilde o işlemciyi tutar. %100 yük altında 10-15 dakikalık testte 70 derecenin üstünü görmezsiniz.
Hocam dm geciliyormu sitede

Sanırım hayır.
Hocam Thermalrigjt peerless assassin 120 siyah işlemci soğutucu alicam o zaman bu kaç güne kasaya uyup uymadığıni nasıl anlicam sıvı sogutmadaki gibi mm olayida yok

Hocam Thermalrigjt Peerless Assassin 120 siyah işlemci soğutucu alacağım o zaman bu kaç güne kasaya uyup uymadığıni nasıl anlayacağım sıvı sogutmadaki gibi mm olayida yok

Şimdi kendi sayfasından baktım, işlemci soğutucusu olarak en fazla 163mm destekliyor. Peerless Assassin's alabilirsin boyutu 155mm.

Şimdi kendi sayfasından baktım, işlemci soğutucusu olarak en fazla 163mm destekliyor. Peerless Assassin's alabilirsin boyutu 155mm.
hocam se mi iyidir düz siyahmi çok teşekkürler bu arada 🙃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı