arasonaldo
Centipat
Daha fazla
Özelleştirdim demiştim zaten bu haliyle almayacağım sadece idarelik bir hava soğutma seçemedimHazır sistemin linkini attım hocam oradan önerebilirmisiniz
kasayı değiştiridm hocam atayım
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 850W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 850W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20AL-850W ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Phantom spirit ile 60 dereceyi geçmez o işlemci hocam referansınız ne ?Phantom spirit ile birlikte bile 80+ derecelere ulaşıyor hocam. Nasıl ısınan bir işlemci değil.
Kasadaki PSU bomba. Kasayı değiştir derim.
hocam bu sistemi soğutmasız alsam ayrı yeten dediğiniz soğutmalardna birini alsam taksam nasıl olurParasını hak eden bir model yok hocam. O Cooler Master'a 1000TL vereceğinize en ucuz soğutmayla alın ayrıyetende Phantom Spirit alın.
Phantom Spirit ile 60 dereceyi geçmez o işlemci hocam referansınız ne?
Güzel olur hocam. Attığım tüm modellerin kasanıza uyması gerek.hocam bu sistemi soğutmasız alsam ayrı yeten dediğiniz soğutmalardna birini alsam taksam nasıl olur
R5 7600 Phantom Spirit yükte 78 derece normal mi?
R5 7600 için Phantom spitit aldım. Cyberpunk oynarken kapalı alanda 78 derecelerde ortam sıcaklığı 30 derece gibi normal midir? Ama diğer oyunlarda katkı oldu. Payday de 65 derecelerde anlık 74 gördüm en fazla Fortnite'ta yine 8-12 derece bir fark var.www.technopat.net
Hocam attığınız arkadaşın durumu normal değil ne kadar yorumlarda normal deseler de. Buyrun size referans. Phantom spirit ile 7900 bile soğutursunuz.R5 7600 Phantom Spirit yükte 78 derece normal mi?
R5 7600 için Phantom spitit aldım. Cyberpunk oynarken kapalı alanda 78 derecelerde ortam sıcaklığı 30 derece gibi normal midir? Ama diğer oyunlarda katkı oldu. Payday de 65 derecelerde anlık 74 gördüm en fazla Fortnite'ta yine 8-12 derece bir fark var.www.technopat.net
İşlemcinin watt ına bakmak anlamsız. Her işlemci aynı ısınmıyor.
R5 7600 Phantom Spirit yükte 78 derece normal mi?
İşlemcinin watt değerine bakmak anlamsız. Her işlemci aynı ısınmıyor. Mesela 9000 serisi 7000 serisinden daha az ısınan bir seri. Render gibi bir iş yapılsa dayanmaz.
Güzel olur hocam. Attığım tüm modellerin kasanıza uyması gerek.
7500f 7600 den daha az ısınan bir işlemci. 7600 3-6 derece daha çok ısınıyor.
Hocam attığınız arkadaşın durumu normal değil ne kadar yorumlarda normal deseler de. Buyrun size referans. Phantom spirit ile 7900 bile soğutursunuz.
Hocam çok fazla ses yapar. 5000RPM hiç az bir değer değil.Hocam teşekkür ederim birkaç sorum daha olacak sadece FPS oyunları oynayacağımdan render alma gibi işlemler olmayacak seneye kadar Cooler Master'ın bu soğutucusunu alıp kullansam götürürmü bütçem yok çünkü şu an
yada orda iş yapar seneye kadar dediğiniz başka bi soğutucu varsa önrebilirmisinizHocam teşekkür ederim birkaç sorum daha olacak sadece FPS oyunları oynayacağımdan render alma gibi işlemler olmayacak seneye kadar Cooler Master'ın bu soğutucusunu alıp kullansam götürürmü bütçem yok çünkü şu an
bütçem olunca inşallah değiştireceğim hocam ileride,ilk sistemim olacağından bütçem hem monitöre hemde kasaya ucu ucuna yetti7500f 7600 den daha az ısınan bir işlemci. 7600 3-6 derece daha çok ısınıyor.
Hocam çok fazla ses yapar. 5000RPM hiç az bir değer değil.
Dediğiniz doğru olsa bile o değerlere çıkması mümkün değil. Ki çok benzer mimari arada oc farkı var sadece maksimum göreceği 70. o da çoook çook ağır teslerde. Kullanımda mümkün olmayacak sıcaklıklar. Tek kule bile yeterli o işlemciye.7500f 7600 den daha az ısınan bir işlemci. 7600 3-6 derece daha çok ısınıyor.
Kasanıza uyuyorsa alabilirsiniz yüksek sıcaklıkları görmeyeceksinizhocam bu sistemi soğutmasız alsam ayrı yeten dediğiniz soğutmalardna birini alsam taksam nasıl olur