R5 7600 için hava soğutma yeterli midir?

1751367452243.png

Hepsi uyar hocam.

hocam bir sorum daha olacak hazır sistemlerdeki soğutucuyu almayacağım 1k daha koyup attıklarınızdan birini alacağım ama stok fanla gelecek muhtemelen ekstra termal macun alıp sürmeme gerek varmı
Hayır gerek yok.

Alıp söküp taksam zaten sürülü gelecğeinden macun almama gerek kalmaz değilmi hocam
Hayır ekstra macun almanıza gerek yok. Phantom spiritin yanındada macun geliyor zaten.

Hayır ekstra macun almanıza gerek yok. Phantom spiritin yanındada macun geliyor zaten.
tamamdır teşekkür ederim iyi sosyaller

Bunu alacağım hocam bütçeme tam denk geldi monitörü değiştirmemede gerek kalmadı internetten güzel bi araştırma yapıp sistem geldiğinde inşallah takacağım teşekkür ederim tekrardan

Hayır ekstra macun almanıza gerek yok. Phantom Spirit'in yanında da macun geliyor zaten.

Hocam bir sorum olacaktı;

Bu soğutucuyu alacağım da hazır sisteme monte edeceğimden anakartı sökmeden üstünden monte edebilirim değil mi? Bazı montaj videolarını izledim kurulumu basit fakat anakartın arkasından sabitleme vs. işlemler var mı merak ettim

Son düzenleme:
tamamdır teşekkür ederim iyi sosyaller

Bunu alacağım hocam bütçeme tam denk geldi monitörü değiştirmemede gerek kalmadı internetten güzel bi araştırma yapıp sistem geldiğinde inşallah takacağım teşekkür ederim tekrardan

Hocam bir sorum olacaktı;

Bu soğutucuyu alacağım da hazır sisteme monte edeceğimden anakartı sökmeden üstünden monte edebilirim değil mi? Bazı montaj videolarını izledim kurulumu basit fakat anakartın arkasından sabitleme vs. işlemler var mı merak ettim
Hayır anakartı sökmene gerek kalmaz. Anakartın arkasından backplatei tutman gerekiyor sadece. Onuda kasanın yan kapağını çıkarıp yapabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı