R5 7600 için hava soğutma yeterli midir?

cooler masterın bu soğutucusu ile seneye kadar gidebilirmiyim hocam ağır oyunlar oynamayacağım zaten yayın render vs. gibi işlerimde olmayacak

cooler masterın bu soğutucusu ile seneye kadar gidebilirmiyim hocam ağır oyunlar oynamayacağım zaten yayın render vs. gibi işlerimde olmayacak
Tutar. Fakat biraz baş ağrıtır. Ses sorun olmaz diyorsanız alın.

Kasaya uyuyor.

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Fakat ben o bütçeye Thermalright Assasin X - Burst Assasin - Assasin King öneririm.

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Fakat ben o bütçeye Thermalright Assasin X - Burst Assasin - Assasin King öneririm.
bu seneyi çıkarayım hocam seneye upgrade yaparım dediğiniz gibiyse eğer büyük ihtimalle bu soğutucuyu alacağım

bu seneyi çıkarayım hocam seneye upgrade yaparım dediğiniz gibiyse eğer büyük ihtimalle bu soğutucuyu alacağım
Testlerinizi merakla bekliyor olacağım.

Eğer imkanınız varsa soğutucuyu seçmeyip kendiniz monte edebilirsiniz. Daha uygun ve daha performanslı bir seçim yapma şansınız olur. Fakat ben uğraşamam diyorsanız öyle alıpta kullanabilirsiniz.

Hocam şey yapabilirim kasayı 850 wattdan aynı modelin 750 watına çektim ayrıca işlemci soğutucu almadım monitörüde biraz düşürüp 40kya tam yetecek bir işlemci soğutucu arıyorum

Hocam şey yapabilirim kasyaı 850 wattdan aynı modelin 7500 watına çektim ayrıca işlemci soğutucu almadım monitörüde biraz düşürüp 40kya tam yetecek bir işlemci soğutucu arıyorum
Benim attıklarımdan hangisi bütçene uyuyorsa alabilirsin.

Hepsinin kasaya uyuyor olması gerek. Bu arada değiştirdiğin kasayı atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…