arasonaldo
Centipat
Daha fazla
cooler masterın bu soğutucusu ile seneye kadar gidebilirmiyim hocam ağır oyunlar oynamayacağım zaten yayın render vs. gibi işlerimde olmayacakDediğiniz doğru olsa bile o değerlere çıkması mümkün değil. Ki çok benzer mimari arada oc farkı var sadece maksimum göreceği 70. o da çoook çook ağır teslerde. Kullanımda mümkün olmayacak sıcaklıklar. Tek kule bile yeterli o işlemciye.
Kasanıza uyuyorsa alabilirsiniz yüksek sıcaklıkları görmeyeceksiniz
Tutar. Fakat biraz baş ağrıtır. Ses sorun olmaz diyorsanız alın.cooler masterın bu soğutucusu ile seneye kadar gidebilirmiyim hocam ağır oyunlar oynamayacağım zaten yayın render vs. gibi işlerimde olmayacak
orda başka önerebileceğiniz varmı?Tutar. Fakat biraz baş ağrıtır. Ses sorun olmaz diyorsanız alın.
Kasaya uyuyor.Dediğiniz doğru olsa bile o değerlere çıkması mümkün değil. Ki çok benzer mimari arada oc farkı var sadece maksimum göreceği 70. o da çoook çook ağır teslerde. Kullanımda mümkün olmayacak sıcaklıklar. Tek kule bile yeterli o işlemciye.
Kasanıza uyuyorsa alabilirsiniz yüksek sıcaklıkları görmeyeceksiniz
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.cooler masterın bu soğutucusu ile seneye kadar gidebilirmiyim hocam ağır oyunlar oynamayacağım zaten yayın render vs. gibi işlerimde olmayacak
bu seneyi çıkarayım hocam seneye upgrade yaparım dediğiniz gibiyse eğer büyük ihtimalle bu soğutucuyu alacağımGönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Fakat ben o bütçeye Thermalright Assasin X - Burst Assasin - Assasin King öneririm.
Testlerinizi merakla bekliyor olacağım.bu seneyi çıkarayım hocam seneye upgrade yaparım dediğiniz gibiyse eğer büyük ihtimalle bu soğutucuyu alacağım
Testlerinizi merakla bekliyor olacağım.
Eğer imkanınız varsa soğutucuyu seçmeyip kendiniz monte edebilirsiniz. Daha uygun ve daha performanslı bir seçim yapma şansınız olur. Fakat ben uğraşamam diyorsanız öyle alıp da kullanabilirsiniz.
Benim attıklarımdan hangisi bütçene uyuyorsa alabilirsin.Hocam şey yapabilirim kasyaı 850 wattdan aynı modelin 7500 watına çektim ayrıca işlemci soğutucu almadım monitörüde biraz düşürüp 40kya tam yetecek bir işlemci soğutucu arıyorum
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 140 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 140 White, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Phantom Spirit EVO > Pearless Assasin 140 white > Phantom Spirit > Pearless Assasin siyah.
Seç beğen al. Bu arada kasanı söyler misin belki uymayabilir.
hepsi uyar değilmi hocam teşekkür ederim ilgi ve alakanız içinBenim attıklarımdan hangisi bütçene uyuyorsa alabilirsin.