Yaklaşık 35k bütçem var bu sistemi gördüm gözüm tuttu ancak çok anlamıyorum bu işlerden. Fikriniz nedir?
İyi günler acaba bir sistemi kendiniz toplamak veya bir bilgesayarcı'da toplattırmak gibi bir hevesiniz var mı?
Selam yine ben.
Senin için bir sistem buldum bütçen dayanabilirse daha iyi olabilir çünkü 37.500TL-38.00TL arası tutuyor ama senin sisteminden daha uzun bir süre kullanabilirsin.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Selam yine ben.
Senin için bir sistem buldum bütçen dayanabilirse daha iyi olabilir çünkü 37.500TL-38.00TL arası tutuyor ama senin sisteminden daha uzun bir süre kullanabilirsin.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
teşekkürler inceleyeceğim35K Bütçeden 74K bütçeye nasıl çıktınız acaba?
![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
35K için.
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
60K için.
Olur link atabilir misiniz acaba.
Teşekkürler inceleyeceğim
Her şeyi yeniden yapmam gerekiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.