Merhaba soyle bir sistem toplamak istiyorum sizce nasıl olmus? Bütçe olarak bunun daha ustune cikamam. Bir de Newegg'den daha once ekran karti alan oldu mu sorunsuz bir sekilde ulasiyor mu?
Buy GIGABYTE WINDFORCE GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX Video Card GV-N4070WF3OC-12GD with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
ben de böyle bir sistem düşündüm fakat sonradan daha çok yüksek tazeleme hızı ve 1080p oyunlar tercih edeceğim için 4070e geri yöneldim. Sizin kullandığınız monitör nedir acaba?
ben de böyle bir sistem düşündüm fakat sonradan daha çok yüksek tazeleme hızı ve 1080p oyunlar tercih edeceğim için 4070e geri yöneldim. Sizin kullandığınız monitör nedir acaba?
1080p 32 inc eski televizyonumu kullaniyorum, masa büyük olduğu için sırıtmıyor fazla. 1080p üstüne çıkmak gibi bir düşüncem olmadığı için monitor falan hiç kovalamadım. Ama 2k monitorde kullanirsan performansi cok inanilmaz etkilenmez. Örnek olarak fifa23 oynarken mesela benim 4070ti nin fanlari dahi çalışmıyor. Muhtemelen 1080p olduğu içindir
Anakarti linkteki urunle degistirdim, ilk paylastigim anakarti istedigim fiyattan alamadan stok bitti ve fiyati artti bu da indirime girmisti daha iyi olur diye dusundum. Sizce iyi yapmis miyim?
Anakarti linkteki urunle degistirdim, ilk paylastigim anakarti istedigim fiyattan alamadan stok bitti ve fiyati artti bu da indirime girmisti daha iyi olur diye dusundum. Sizce iyi yapmis miyim?