R5 7600 + RTX 4070 sistem uyumlu mu?

Bütçe
33000
Sistemde bir sorun yok hocam. RTX 4070 için 650W gayet yeterli olsa da RTX 4070ti'a bir gün geçecek olursanız PSU değiştirme zahmetinde bulunmazsınız. Belki bir hava soğutucu takilabilir işlemciye.

Sistemde bir sorun yok hocam. RTX 4070 için 650W gayet yeterli olsa da RTX 4070ti'a bir gün geçecek olursanız PSU değiştirme zahmetinde bulunmazsınız. Belki bir hava soğutucu takilabilir işlemciye.
İleri doğru soğutucu almayı düşünüyorum ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Neweggten alınca ek bir ücret veya bir sıkıntı yaşadıniz mi
Ne ücret gösteriyorsa onu ödedim sadece. Şu an kargoda, geldiğinde güncelleme yapıp yazarım buraya da ek bir ücret vs. çıkıp çıkmadığını.

İleri doğru soğutucu almayı düşünüyorum ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ne ücret gösteriyorsa onu ödedim sadece. Şu an kargoda, geldiğinde güncelleme yapıp yazarım buraya da ek bir ücret vs. çıkıp çıkmadığını.
Son durum:

Ekran karti gumruge takildi DHL'yi arayip bilgi aldim. 150 euroyu gectigi icin ithalat kapsamina girmis. Mail adresimden ulasip bilgilendirme yapacaklar, gereken evraklari hazirlayip gonderecegim kendilerine. Alirken vergileri odedigim icin telefonda gorustugum kisi ucretlerin gondericiye yansiyacagini belirtti. Anladigim kadariyla tek yapmam gereken istedikleri evraklari gonderip beklemek. Guncelleme oldukca paylasacagim.

Bugün ekran kartını da teslim aldım. Newegg'den 18 Mayıs'ta sipariş etmiştim. İki haftada geldi diyebiliriz. Gümrüğe takılmış olsa bile sonradan bir sorun ortaya çıkmadı. Ekstra bir ücret vs. ödemedim. Gereken evraklari e-mail yoluyla ilettim, kontroller sağlandıktan sonra Yurtiçi Kargo ile gönderimi sağladılar. Ancak alacak varsa dikkatli olsun, DHL Express Yurtiçi Kargo'ya telefon numaramı vermemiş, bana ulaşamadıkları için teslim edememişler neredeyse geri dönüyormuş. Şubeyi arayıp öğrendim bugün gidip kendim teslim aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı