Hocam bilgisi bizden iyi yoksa bende toplarım.9700 olur evet hazır varsa atar mısın link
efebatiin sistem mi topluyor hocam anlamadım
Hocam bilgisi bizden iyi yoksa bende toplarım.9700 olur evet hazır varsa atar mısın link
efebatiin sistem mi topluyor hocam anlamadım
Stokta yok gözüküyor hocam.
Normal yeni yeni gelmeye başladı piyasa zaten bu karta çok talep var kolay kolay hazır sistemlerde göremeyiz.stokta yok gözüküyor hocam
Var hocam sistem ile birlikte gelen işlemci tükendiği için öyle başka bir işlemci seçin.
anladım geldiği gibi çökeyim mi?Normal yeni yeni gelmeye başladı piyasa zaten bu karta çok talep var kolay kolay hazır sistemlerde göremeyiz.
Bu hazır sistemi takip edin, stokları yenilendikçe satışta olacağını söylemişti PC hocası. Fiyatı da gayet iyi.
sağolun hocam yardımlarınız içinhttps://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.html![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.