lanxhellfire07
Kilopat
PC'yi yeni aldım yaklaşık olarak 1 ay oldu ve bilgisayar normal çalışıyorken sadece surf yaptığım sırada bile bir anda PC donuyor hiçbir sebep yokken. İlk başta Chrome ile alakalı sanmıştım. Donma dediğim şekilde masaüstü vs erişebiliyorum herhangi bir pencereyi açabiliyorum fakat atıyorum yenile yaptığımda masaüstünü yeniliyor fakat o sağ tıkladığımızda açılan pencere ekranda kalıyor ve hiçbir şekilde kaybolmuyor. Şunu fark ettim; bu süre zarfında normalde PC yük altında değilken normal olarak ekran kartı fanları çalışmıyor ama bu donma sırasında bazen bakıyorum fanlar saniyelik olarak çalışıp duruyor ve tekrar çalışmıyor haliyle. Bu durum gerçekleştiğinde bazen bilgisayar(çok nadir) ekran tamamen kapanıyor 1 saniye gibi sonra tekrar devam edebiliyorum bilgisayar kullanımına fakat çoğunlukla restart atmam gerekiyor. Çok fazla önemsememiştim fakat bu sefer CS2 oynarken başıma geldi dondu ve hiçbir aksiyon dahi alamadım CTRL+alt+del kombinasyonu bile çalışmadı.
Donanımsal ya da yazılımsal mıdır bu sorun acaba? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Donanımsal ya da yazılımsal mıdır bu sorun acaba? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?