R5 7600 RTX 4070 Valorant'ta düşük FPS veriyor

Hocam en optimize ayarlar bunlar. Dilerseniz bir de bu ayarlar ile deneyin. Ama her türlü aldığınız FPS almanız gerekenden düşük yani. Windows'tan güç seçenekleri ayarlarından dengeliye çekin.

Dosya Ekleri

• 1736163850220.png
    1736163850220.png
    755 KB · Görüntüleme: 53
RAM'lerini 5200 MHz'ye çektin mi BIOS'tan.
evet çektim

Hocam en optimize ayarlar bunlar. Dilerseniz bir de bu ayarlar ile deneyin. Ama her türlü aldığınız FPS almanız gerekenden düşük yani. Windows'tan güç seçenekleri ayarlarından dengeliye çekin.
yüksek performans da kullanıyorum ama değişiyim mi

Pek fark eden bir şey yok ama dengeli daha iyi çünkü yüksek performans seçerseniz bilgisayarda işlem yapmadığınız sırada bile işlemciniz boşuna yüksek frekanslarda çalışıyor. Dengelide ise duruma göre yükseltip azaltıyor.

Yüksek performansta kalsın ayarları üstteki fotoğraf gibi yap sadece o üstteki ortaya çekilen ayarları da düşüğe al gerisi kalsın bir de tam ekran pencereli modunda denermisin.
yaptım daha çok düştü fps im pencereli de 200 250 arası kaldım full

1736166054252.png

şuanda ranked dayım bos alanda tur yeni başladıgı hareketsiz alanda böyle

Son düzenleme:
Yaptım daha çok düştü FPS'im pencereli de 200 250 arası kaldım full.

Eki Görüntüle 2390199
Şu anda ranked dayım bos alanda tur yeni başladıgı hareketsiz alanda böyle.

Birçok ayar buna sebep verebilir o yüzden tespit etmemiz çok zor biraz ütopik bir öneri olacak ama BIOS ayarların ayarlandığı halde böyleyse bir format atmayı deneyebilirsin.

Sadece PBO dedikleri şeyi tam olarak bilmedigim için yapmadım onun haricinde bir eksik de yok diye düşünüyorum ayarlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak şu videoya bir göz atarsan belki faydası olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak şu videoya bir göz atarsan belki faydası olur.

video da ki her şey yapılı

başka bir şey önerebilecek aklına bir şey gelen birisi var mıdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı