R5 7600 RTX 5060 sistem hangi konfigürasyonlarla alınmalı?

Anladım hocam şimdiden teşekkür ederim, ve son kez dediğim gibi bunu başta ki 5060'lı sistemle kıyasladığımızda bu ondan daha mı iyi diyorsunuz? Hangisi seçilir.

Hocam son topladığımız sistemlerde kullandığımız ekran kartı segmentasyon olarak 5060 Ti'ın rakibi 5060'ın rakibi değil. İkinci olarak NVIDIA sistemde 7600 var 7500F ile arasında hiçbir fark yok diyebilirim. Yani bu PC de alabileceğiniz performansları 5060 bir sistemde almanız çok mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 5060 Ti ile karşılaştırması var kendinden 6500TL daha pahalı olan bir ekran kartına meydan okuyabilecek güce sahip. Sadece oyun amaçlı bilgisayar kullanacaksanız AMD şu an her anlamda bana göre daha mantıklı fiyat farkları çok absürt seviyelerde. AMD 9000 serısinde NVIDIA gibi üretti kartlarını yani FSR4 kullanabileceksiniz. Görüntü kalitesinin DLSS'den bir farkı yok Ray Tracing performansı daha düşük olabilir ama şunu burada bir kez daha belirteyim herkese, 5070 Ti altı herhangi bir kartta Ray Tracing performansı günümüz oyunlarında kullanılması mantıklı olmayacaktır ve tatmin etmeyecektir. NVIDIA da bulunup AMD de bulunmayan fark yaratıcı en büyük özellik şu an için iş kanadı,iş tarafında bilgisayar kullanacak herhangi biri NVIDIA kart terchi etmeli kesinlikle.

O kadar fark yok, abartmayın. AAA oyunlarda en fazla 10-15 FPS oynar.

Evet bir tık abartmış olabilirim lakin fark yine farktır. Grafik işlemcisinin 8 GB üzeri VRAM tüketebileceği herhangi bir durum olduğunda kartın performansı çok düşüyor izlediğim 2 3 spesifik oyundaki genel farklar. 1080p özelinde ultraya dayaması daha rahat bir kart olacağını düşünüyorum 9060XT'nin. 2K özelinde ise ultrada VRAM ne kadar yetse de oyun performansı ne düzeyde olur iki kartın bilmiyorum ama 2K için kesinlikle yine 9060XT tercih ederdim.

Son düzenleme:

Açıklamanız için teşekkür ederim yüksek ihtimal 9060 olanı alacağım.

Bu arada kafa karıştırmış olabilirim 9060XT 16 GB versiyonun 5060 Ti 16 GB versiyondan daha düşük RT performansına sahip olduğunu söylemek istedim. Ekran kartı modeli yazmamışım söylerken 9060XT'nin RT performansı 5060'dan daha iyi durumda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video çok detaylı ve çok hoş.

Açıklamanız için teşekkür ederim yüksek ihtimal 9060 olanı alacağım.

Estağfirullah hocam ne demek güle güle kullanın bilgisayar geldikten sonra sormak istediğiniz şeyler olursa mesaj atmanız yeterli.

haber veririm hocam bayiden almayı düşünüyorum zaten iyi geceler dilerim

Evet hocam bugün alacaktım ve baktım zam gelmiş indirim içinde zam geliyor harika çıldıracağım

Son düzenleme:
Haber veririm hocam bayiden almayı düşünüyorum zaten iyi geceler dilerim.

Evet hocam bugün alacaktım ve baktım zam gelmiş indirim içinde zam geliyor harika çıldıracağım.

Benim de sinirim bozuldu dün herkese önermiştim sistemi almayanlar bugün 3000TL zam görünce ben de dellendim. Bir şey 20 adet satmaya görsün hemen zam. Dünle bugün arasında dolar sanki 5 TL oynadı. Hiçbir bahaneleri yok tamamen dolandırıcılık bu yaptıkları. Ceza falan yerlerse üzülmeyeceğim bu sitelere.

Gerçekten şuan hevesim kırıldı bugün almam gerekiyor ve nereden bulacağımı bilmiyorum 40'a şimdi sistem, incehesapta gaming indirimi olacak 10 da onu bekle demişlerdi beklemez olaydım dün alsaydım keşke, gözünüze sistem çarparsa söylerseniz çok mutlu olurum

Hocam şu an bende Gaming gecesini bekliyorum düzgün bir ürün görür görmez haberdar ederim seni.

Hocam şu an bende Gaming gecesini bekliyorum düzgün bir ürün görür görmez haberdar ederim seni.
Teşekkürler hocam ve şey soracağım bu incehesapta marka olan kasa göremedim msi gibi hani bunlardan hangileri iyidir? içinde psuda o marka olduğundan diyorum yoksa markası önemli değil. örnek olarak şunlar var

Vento, Cougar, FSP, DeepCool kasaları tercih edebilirsiniz. Uzak durmanız gerekenler Frisby, Fazeon, Gamepower, Game Booster gibi markalar.

Sistem öneriniz var mı başka, AMD ekran kartı almayı düşünmüyorum o yüzden AMD baktım.

Bir süredir RX 9060 XT 16 GB ekran kartı kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir hata yasamadım aksi halde RTX5000 serisinde daha çok sürücü hatası yasanıyor günümüzde. Ve günümüzde 2K da hemen hemen her oyunu ultrada açabiliyor. Her şeyi geçtim günümüzde yeni oyunlarda FHD de 8 GB VRAM yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…