R5 7600 RTX 5060 sistem hangi konfigürasyonlarla alınmalı?

Hocam şöyle bir şey çıkardım sizde bir inceleyin diğer arkadaşlar da baksın ona göre parçaları yorumlayalım.
Edit olarak soğutucuyu hesaba katmamışım 1K daha çıkarsa Thermalright assasin spirit alınır bütçe çıkmazsa tekrar hesaplarız.

Hocam şöyle bir şey çıkardım sizde bir inceleyin diğer arkadaşlar da baksın ona göre parçaları yorumlayalım.
fena gözükmüyor da sogutma eksik degil mi hocam

Ha gördüm hocam, hazır sistemlerle neredeyse aynı olmuş benim attığım sistem nasıl peki?

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Attığınız sistem de özelleştirip alınabilir hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin derim. Attığınız sisteme soğtutucu da gerekecektir ekstradan.

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Attığınız sistem de özelleştirip alınabilir hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin derim. Attığınız sisteme soğtutucu da gerekecektir ekstradan.
hocam sistemi aldım elimde, herşey normal gibi ama işlemci bir garip sanki
Ekran görüntüsü 2025-11-17 211919.png

bu fortnite ornegi internet'de farklı kullanım oranı baya az. Rdr içinde aynı o da burada
Ekran görüntüsü 2025-11-17 222051.png

Ekran görüntüsü 2025-11-17 225411.png

Bir tık fazla yük biniyor ama yeni aldığınız için olabilir. Tüm güncellemeleri driverları tamamen kurun. İçinize kurt düşerse yeni konu açabilirsiniz. Bu arada RDR 2 tüm ayarları yükseğe çekince kaç FPS alıyorsunuz denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı