R5 7600 RX 7700 XT sistemde düşük GPU kullanımı oluyor

qws.ege.aa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım RX 7700 XT işlemcim R5 7600 1920*1080 çözünürlükte grafiği fule alsam bile en fazla %35 civarı kullanıyor. Düşük grafikte %17'ye kadar gördüm sebebi nedir? Videolarda öyle değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının kullanımını arttırmak için çözünürlüğü yükseltmeniz gerekiyor. İzlediğiniz videolarda da mı 1080p yoksa 2K mı? Ayrıca hangi oyunda bu durumu yaşıyorsunuz o da önemli.

Ekran kartının kullanımını arttırmak için çözünürlüğü yükseltmeniz gerekiyor. İzlediğiniz videolarda da mı 1080p yoksa 2K mı? Ayrıca hangi oyunda bu durumu yaşıyorsunuz o da önemli.

Bu sorunu Valorant'ta yaşıyorum sadece video 1080p de idi. Mesela god ow war ragnorak ta bile yer yer 400 FPS görüyordum FSR 3 ile.

Özür dilerim videoda 2 k imiş farklı video atacağım bu adamın ekran kartı RX 6700 XT kullanımı bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani herhangi bir sorun yok değil mi biraz fazla taktım da.

Özür dilerim videoda 2 k imiş farklı video atacağım bu adamın ekran kartı RX 6700 XT kullanımı bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani herhangi bir sorun yok değil mi biraz fazla taktım da.

Herhangi bir sorun yok, ekran kartının kullanımını arttırmak isterseniz dediğim gibi çözünürlük arttırmanız lazım.

Kral başka bir sorun var

İşlemcimin L1 l2 önbelleği ve ms Config'te ki önyüklemede eksik görünüyor.

AMD sowtware da da öyle çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı