R5 7600 & RX 7800 XT mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

L3US

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1ZJ_ePZ9jJqs2HgNutaiGf23ynKkxgd0_?usp=sharing
RAM
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 16GB - AX5U6000C3016G-SLABBK
SSD veya HDD modeli
Kingston NV3 2 NVMe SSD
Ekran kartı
Sapphire 7800 XT Nitro+
Anakart
MSI B650 Gaming Plus
İşlemci
Ryzen 5 7600
Son 2 aydır belirli aralıklarla mavi ekran almaya başladım. 4 tane DMP dosyası var fakat sadece 2 tane upload edebiliyorum. Diğer 2 tanesi dosya okunmuyor sebebiyle yüklenmiyor Drive'e. Windgb ile analiz etmeye çalıştım fakat beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2 aydır belirli aralıklarla mavi ekran almaya başladım. 4 tane DMP dosyası var fakat sadece 2 tane upload edebiliyorum. Diğer 2 tanesi dosya okunmuyor sebebiyle yüklenmiyor Drive'e. Windgb ile analiz etmeye çalıştım fakat beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mavi ekranda aldığınız hata kodu nedir? Benim bilgisayarımda sık sık veriyordu hatayı. Yanlış montajdan ram kırılmış mesela.

Merhaba. Hata TPM sebebiyle olmuş. Uzatmayacağım önerilere geçeceğim.
BIOS güncelleyin. Bu arada Version 7E26v1L BIOS'unu kurun. Daha yenileri beta sürüm. Beta BIOS'larda sorun olabiliyor.

Aynı zamanda anakartınızın sitesinden (verdim zaten) "Drivers" kısmından AMD chipset sürücüsünü de kurun. Windows 11 ise Windows 11, Windows 10 ise Windows 10 seçin bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı