R5 7600, RX6750XT hazır sistem alınır mı?

birazdaha koyup 4060 ti + ryzen 8. nesil alabilirsin 7. nesiller kronik sorunlu birde 4060 ti 6750xt'den %5-10 daha iyi

örnek sistem öneri değil fakat fiyatı iyi duruyor. + indirimden 28-29k ya 4060ti bulabilirsin geçen instagram'da görmüştüm.

Biraz daha koyup 4060 Ti + Ryzen 8. nesil alabilirsin 7. nesiller kronik sorunlu bir de 4060 Ti 6750XT'den %5-10 daha iyi.

Örnek sistem öneri değil fakat fiyatı iyi duruyor.

7. nesiller kronik sorunlu?

Biraz daha koyup 4060 Ti + Ryzen 8. nesil alabilirsin 7. nesiller kronik sorunlu bir de 4060 Ti 6750XT'den %5-10 daha iyi.

Örnek sistem öneri değil fakat fiyatı iyi duruyor. + indirimden 28-29k ya 4060 Ti bulabilirsin geçen Instagram'da görmüştüm.

Hocam RX 6750XT 4060 Ti ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Ona rağmen 3K daha ucuz. NVIDIA fanboyu olmaya gerek yok.

7. nesiller kronik sorunlu?
Kendim 7700x kullanıyorum bütün serilerde ısınma problemi var sabit 95 derecede çalışıyor ve 5,5ghz'den 4,5ghz'lere düşüyorum eğer çok şanslıysan şansına kaliteli silikon gelebilir fakat türkiye'ye gelen serilerde bu pek mümkün değil şuanda kendi işlemci ısınma problemimi çözebilmek için üst seviye bir sıvı soğutucu alıp sıvı metal uygulaması yapacağım.

Kendim 7700X kullanıyorum bütün serilerde ısınma problemi var sabit 95 derecede çalışıyor ve 5, 5GHz'den 4, 5GHz'lere düşüyorum eğer çok şanslıysan şansına kaliteli silikon gelebilir fakat Türkiye'ye gelen serilerde bu pek mümkün değil şu anda kendi işlemci ısınma çözebilmek için üst seviye bir sıvı soğutucu alıp sıvı metal uygulaması yapacağım.

Zaten 95 derecede sistem kapanıyor. Kaliteli salla. Ayrıca X serisi çok ısınan bir seridir. Bunun 7. nesil ile alakası yoktur. Asıl amiral gemileri 7. nesilden çıkıyor.

Zaten 95 derecede sistem kapanıyor. Kaliteli salla. Ayrıca X serisi çok ısınan bir seridir. Bunun 7. nesil ile alakası yoktur. Asıl amiral gemileri 7. nesilden çıkıyor.
Dostum araştırmanı öneririm, bunu amd'nin kendisi söylüyor bu işlemciler 95 derecede çalışmak için var ve iyi bir soğutman yoksa thermal thorttle yersin bütün yabancı forumları gezdim bilmeden konuşma lütfen. Hem neden sallayayım ki? insanlara yardımcı olmak için var bu forum.

Dostum araştırmanı öneririm, bunu AMD'nin kendisi söylüyor bu işlemciler 95 derecede çalışmak için var ve iyi bir soğutman yoksa thermal thorttle yersin bütün yabancı forumları gezdim bilmeden konuşma lütfen.

Hocam 7600 ve 7500F gibi seriler 8. nesili tek başına batırabilecek modellerdir. 7800x3D zaten ayrı bir konu. Senin aldığın işlemci X serisi ise bunun ısımnası normaldir. AMD 7. nesil işlemciler çok ısınıyor demiyor, X serisi işlemciler çok ısınıyor diyor. Ayrıca testlerde 8400F in rakibi 7500F açık ara farkla saplıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı