R5 7600, RX6750XT hazır sistem alınır mı?

Eğer acelan yoksa biraz daha bekleyebilirsin. Daha iyi sistemler gelebilir. Veya tam tersi gelmeyebilir. Onun dışında sistem güzel.
Hocam malesef bekleyemme dolar artiyor feci bir zam geliyor şuan aynı sistemin 7500 versiyonu 26500 felandi geçen hafta bu sistemde dün 28600 du

birazdaha koyup 4060 ti + ryzen 8. nesil alabilirsin 7. nesiller kronik sorunlu birde 4060 ti 6750xt'den %5-10 daha iyi

örnek sistem öneri değil fakat fiyatı iyi duruyor. + indirimden 28-29k ya 4060ti bulabilirsin geçen instagram'da görmüştüm.
Hocam Ryzen 5 8 nesil o fiyatlara 8400 f geliyor ve 7600 daha iyi 8400f den aslında ekran kartına gelirsek ilerde param olunca 7800xt yükseltcegim ve bu paraya 4060ti 16gb yok 8 lik 4060tida pek iyi değil kronik sorunları ne hocam 7 nesil ben hiç duymadım bı son zamanda inteller sıkıntılı

7. nesiller kronik sorunlu?

Hocam RX 6750XT 4060 Ti ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Ona rağmen 3K daha ucuz.
7. nesiller kronik sorunlu?

Hocam RX 6750XT 4060 Ti ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Ona rağmen 3K daha ucuz. NVIDIA fanboyu olmaya gerek yok.
Hocam arada gerçekten 3500 4 k fark var 6750xt de başarılı bir kart bence alicagim sanırım ve 7 nesil kronik bende duymadim

Hocam maalesef bekleyemme dolar artiyor feci bir zam geliyor şu an aynı sistemin 7500 versiyonu 26500 falandi geçen hafta bu sistemde dün 28600'du.

Hocam Ryzen 5 8 nesil o fiyatlara 8400 F geliyor ve 7600 daha iyi 8400Fden aslında ekran kartına gelirsek ileride param olunca 7800XT yükseltcegim ve bu paraya 4060 Ti 16 GB yok 8'lik 4060 Ti'da pek iyi değil kronik sorunları ne hocam 7 nesil ben hiç duymadım bir son zamanda Intel'ler sıkıntılı.

Zaten kronik sıkıntı falan da yok hocam. Arkadaş uydurmayı seviyor. Ayrıca ben beklemek derken kampanyalı sistemlerden bahsettim. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce PC hocası 18k ya 4060'lı sistem çıakrmıştı mesela. Yine öyle sizin aradığınız özellikte kampanyalı sistem gelebilir.

SSD hariç makul bir sistem. Soğutucu alman lazım.
Evet ssd bir tek zayıf ama onlarda ilerde upplanabilir olduğu için göz yumulur soğutucu da şuan param yok aciliyeti olurmu soğutucunun zaten kışa gireceğiz

Zaten kronik sıkıntı falan da yok hocam. Arkadaş uydurmayı seviyor. Ayrıca ben beklemek derken kampanyalı sistemlerden bahsettim. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce PC hocası 18k ya 4060'lı sistem çıakrmıştı mesela. Yine öyle sizin aradığınız özellikte kampanyalı sistem gelebilir.

Bende bekleme taraftariydim fakat dolar artiyor şu anda dolaylı olarak da sistemler ve artık alayım diyorum bu sistemi alacağım sanırım beni zaten tahminim 5 6 yıl götürür teşekkürler.

Evet ssd bir tek zayıf ama onlarda ilerde upplanabilir olduğu için göz yumulur soğutucu da şuan param yok aciliyeti olurmu soğutucunun zaten kışa gireceğiz

Bende bekleme taraftariydim fakat dolar artiyor şu anda dolaylı olarak da sistemler ve artık alayım diyorum bu sistemi alacağım sanırım beni zaten tahminim 5 6 yıl götürür teşekkürler.
Soğutucuya öncelik verin. Stok fan biraz idare eder ama mümkün olan en kısa zamanda soğutucu almalısın.

Stok soğutucu idare eder. İşlemcinin TDP'si düşük olduğu için acil değil. Phantom Spirit tavsiyemdir.

Bence stok soğutucu yeterlidir. Bir de güzel bir UV yapılırsa...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı