R5 7600 sisteme sıvı soğutma şart mı?

Orda bi sıkıntı oldu xd. Linkleri köprüyle bağladım ama düzeltmedi sanırım. Tekrardan deniyim.
Noctua NH-U12S
Noctua NH-U12A
Bu arada tek fanlı kule soğutucular yeterli olur demişler, çok masraf olmasın diye S serisini alabilirsin.

SE 224 XTS de gayet yeterli ama illa sıvı soğutucu isterseniz ya da ileriye dönük olsun derseniz buna bakabilirsiniz beyazı da var isterseniz.

Orada bir sıkıntı oldu xd. Linkleri köprüyle bağladım ama düzeltmedi sanırım. Tekrardan deneyeyim.
Noctua NH-U12S
Noctua NH-U12A
Bu arada tek fanlı kule soğutucular yeterli olur demişler, çok masraf olmasın diye s serisini alabilirsin.

Cesaret edemedim ya bir sıvı sogutma alayım kafam rahat etsin 🙂

Ortalama seviye kule tipi yeter de artar ama işlemci yükseltme planınız varda ilerisi için 240/360mm olabilir.

Ne yüksetmesi bro bu ekonomide 5 6 sene sonra tekrar güç bela 200 300K biriktirip bir tane daha alacagız 😀😀

Lakin bak dikkatinizi çekiyorum 2K monitöre veri işleyecek bir de ben 16 değil 32 RAM yaptım ve 5200 degil 5600 Hz frekansli benim RAM'ler emin misiniz?
Ramleri ben de 5600mhz yaptım. İşlemci için yeterli tam yük altında değerlerim 76 derece oluyor max.

HM bire bir aynı diyosun yani gerçi seninki 1K 2 k daha ucuza gelmiştir benimki 38 taksıtli 41 geldi.
31.500 e aldım ben. Ramlerim 16 sadece başka fark yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı