Hocam biraz da görünüş açısından sıvı soğutma istiyorum kule tipi bence biraz kaba duruyorThermalright assasin X 120 Refined'la kullanıyorum aynı işlemciyi (eminim benimkinden daha iyi seçenekler vardır piyasada benimki hazır sistemle gelmişti). Oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor. İyi bir kule tipi çok rahat soğutur kesinlikle gerek yok sıvı soğutmaya.
Hocam biraz da görünüş açısından sıvı soğutma istiyorum kule tipi bence biraz kaba duruyor.
Benim görebildiğim kadarıyla bütçeniz dahilinde bu 4 model var. DeepCool'un diğerlerine göre hidrolik rulman kullanması ve daha sesli çalışması eksi ama hava akışı ve h2o değeri anlamında daha önde, benim tercihim DeepCool olurdu. Kendiniz daha detaylı araştırma yapmak isterseniz şu videoları öneririm:DeepCool LE520 (2 adet) - Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 - Thermalright Frozen Edge 240 - Thermalright Frozen Infinity 240 Karşılaştırması - Epey
Epey - DeepCool LE520 (2 adet) - Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 - Thermalright Frozen Edge 240 - Thermalright Frozen Infinity 240 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Kişisel zevk tabii ki siz bilirsiniz ama ben yine uyarmış olayım, attığım sıvı soğutmaların performansı 1000-1200 liralık kule tipi soğutmalarla aynı olacak muhtemelen. Ayrıca çalışma prensibi gereği sıvı soğutmaların başınıza problem açma ihtimali daha fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.