R5 7600 ve 4060 Ti sistem nasıldır?

Bizde yorumluyoruz. Bu bütçede kendin toplama yapılması mantıksız diyoruz. Daha ucuza daha iyisi var diyoruz. İyilik yaramıyor. Ne yani o kadar pahalıya daha kötü sisteme iyi mi diyelim?
500GB SSD ve 16GB RAM özellikle SSD düşük bu yüzden istemiyorum ayrıca ucuza gelmiyor parçaları düşürüp düşürdüğün parça fiyatı kadar üstüne RTX 4060 ti ekran kartı fiyatı koyuyorsun 4070 oluyor ama diğer parçalar düşük

Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC 8G GV-N406TWF2OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com 3 fanlı olması ekran kartının pek bir şey ifade etmez 16000 TL civarına çıkıyorsanız 6800 XT bulursunuz 1000 TL farkla.
Render alacağım ve daha birçok şey...

500GB SSD ve 16GB RAM özellikle SSD düşük bu yüzden istemiyorum ayrıca ucuza gelmiyor parçaları düşürüp düşürdüğün parça fiyatı kadar üstüne RTX 4060 ti ekran kartı fiyatı koyuyorsun 4070 oluyor ama diğer parçalar düşük.
Kendi topladığınız sistem 36 bin lira. Güç kaynağı yok 2 bin liraya güç kaynağı alsanız 38 bin lira. Atılan sisteme 5k'lık yükseltme yaparak kendi topladığınızdan daha iyi hale getirebilirsiniz. Parçalar düşük diyip duruyorsunuz 5k'lık anakart, ram ve ssd yükseltmesi ile mis gibi olur.

Bizde yorumluyoruz. Bu bütçede kendin toplama yapılması mantıksız diyoruz. Daha ucuza daha iyisi var diyoruz. İyilik yaramıyor. Ne yani o kadar pahalıya daha kötü sisteme iyi mi diyelim?
Birde monitör+windows ekleyince yine 40k oluyor.

Kendi topladığınız sistem 36 bin lira. Güç kaynağı yok 2 bin liraya güç kaynağı alsanız 38 bin lira. Atılan sisteme 5k'lık yükseltme yaparak kendi topladığınızdan daha iyi hale getirebilirsiniz. Parçalar düşük diyip duruyorsunuz 5k'lık anakart, ram ve ssd yükseltmesi ile mis gibi olur.
Güç kaynağı kasada mevcut

500GB SSD ve 16 GB RAM özellikle SSD düşük bu yüzden istemiyorum ayrıca ucuza gelmiyor parçaları düşürüp düşürdüğün parça fiyatı kadar üstüne RTX 4060 Ti ekran kartı fiyatı koyuyorsun 4070 oluyor ama diğer parçalar düşük.

Yav kardeşim neresi düşük SSD'yi 1TB Kingston yap senin attığınla aynı SSD oluyor anakartlar aynı RAM'ler evet fark var ama yine de 4000 TL fark var 4000 TL'ye DDR5 48 GB RAM alınır.

Tamam hocam. Al madem sistemi. Parçaların mükemmel tamam mı. Sakın değiştirme. Duymak istediğin bu belli. Al gitsin.

Benim sistemimdeki kasada.
1702905615570.png

Sendeki kasada PSU yokta hadi var diyelim 39 bin tutuyor sadece kasa ve sıvı soğutma benim attığımda SSD'yi 1TB yapıp 3000 TL'ye en kralından sıvı soğutma aldık 37 bin TL. 2000 tlyede 16.16 RAM alırsın 8.8 ramıda çöpe atarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı