R5 7600 ve Cooler Master ML240L ısı değerleri normal mi?

Boruların cpuya giren kısmını olması gerektiği gibi dip nokta olarak ayarladım. Ancak üst boru biraz kavis çiziyor. Acaba Fanları bir tık ön fanlara doğru kaydırıp boruları biraz gerdirsem mi ?

Montaj sırasında mı cpu'ya yakın olan boruya şekil verdin? Onu dışında borularla çok fazla oynama çünkü açılma yapabiliyor da coolermaster'ın kullandığı borulardan kolay kolay açılma olacağını zannetmiyorum. Dediğim gibi borulara dokunma, olması gerektiği gibi en azından bağlantı ve yerleştirmeyi yapmışsın. Termal macun değişimi yapabilirsin en fazla. Macun olarak bu markayı öneririm Amazon.com.tr onun dışında Noctua'nın macunlarına da bakabilirsin. Macun demişken, cpu'ya macun yayılımın da önemli

Hem montaj sırasında hem de montajdan sonra izlediğim bir bilgilendirme videosundan sonra biraz şekil verdim ancak çok da kurcalamadım. Macun olarak elimde halihazırda Arctic MX4 var. Değiştirsem çok da fazla bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Şuan zaten macun olarak cpu üzerinde sıvı soğutmadan çıkan CoolerMaster MasterGel var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…