R5 7600 ve Cooler Master ML240L ısı değerleri normal mi?

Hocam aldığın pompa büyük ihtimalle pwm değil yani devir aralığını ayarlayamiyorsun bu neden pompa yüzde 100de çalışıyor bu normal

Odyysey çok islemciyi yoran bi oyun 7800x3d ve 360mm asus lc ii 360 ile maksimum 60 dereceyi gördüm o oyunda
Bilgisayar açıldıktan sonra rpm değeri yanlış görmüyorsam eğer 1029 rpm. Bu değeri 1500+ rpm yapar mısın? Birde o şekildeyken değerleri görelim. Bunların yanı sıra sıvı soğutmanın görselini atabilir misin? Radyatör ve boruların nasıl durduğunu görmek istiyorum.

Yani evet önemli olan boşta 50 derecenin üstüne çıkmaması. Onun dışında arkadaşın aldığı değerleri alıyorsan
gayet ideal değerler
Boruların cpuya giren kısmını olması gerektiği gibi dip nokta olarak ayarladım. Ancak üst boru biraz kavis çiziyor. Acaba Fanları bir tık ön fanlara doğru kaydırıp boruları biraz gerdirsem mi ?

1704313261580.jpg
1704313261572.jpg

Boruların cpuya giren kısmını olması gerektiği gibi dip nokta olarak ayarladım. Ancak üst boru biraz kavis çiziyor. Acaba Fanları bir tık ön fanlara doğru kaydırıp boruları biraz gerdirsem mi ?

Eki Görüntüle 2073551Eki Görüntüle 2073550
Montaj sırasında mı cpu'ya yakın olan boruya şekil verdin? Onu dışında borularla çok fazla oynama çünkü açılma yapabiliyor da coolermaster'ın kullandığı borulardan kolay kolay açılma olacağını zannetmiyorum. Dediğim gibi borulara dokunma, olması gerektiği gibi en azından bağlantı ve yerleştirmeyi yapmışsın. Termal macun değişimi yapabilirsin en fazla. Macun olarak bu markayı öneririm Amazon.com.tr onun dışında Noctua'nın macunlarına da bakabilirsin. Macun demişken, cpu'ya macun yayılımın da önemli

Montaj sırasında mı cpu'ya yakın olan boruya şekil verdin? Onu dışında borularla çok fazla oynama çünkü açılma yapabiliyor da coolermaster'ın kullandığı borulardan kolay kolay açılma olacağını zannetmiyorum. Dediğim gibi borulara dokunma, olması gerektiği gibi en azından bağlantı ve yerleştirmeyi yapmışsın. Termal macun değişimi yapabilirsin en fazla. Macun olarak bu markayı öneririm Amazon.com.tr onun dışında Noctua'nın macunlarına da bakabilirsin. Macun demişken, cpu'ya macun yayılımın da önemli
Hem montaj sırasında hem de montajdan sonra izlediğim bir bilgilendirme videosundan sonra biraz şekil verdim ancak çok da kurcalamadım. Macun olarak elimde halihazırda Arctic MX4 var. Değiştirsem çok da fazla bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Şuan zaten macun olarak cpu üzerinde sıvı soğutmadan çıkan CoolerMaster MasterGel var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı