R5 7600 ve RX 6900 XT sistem ne kadar eder?

Husisco

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemimi komple satacağım. Alacak kişi de var fakat tahmini fiyat kafamda belirleyemiyorum. Sizce ne kadara vermeliyim? Özellikleri şu şekilde;
-MSI MPG B650ı Wi-Fi Edge ANAKART (garantili)
-R5 7600 işlemci (garantili)
-Patriot Xtreme 7000MHz 16x2 RAM (garantili)
-Thermalright PA 120SE soğutucu (garantili)
-MLD 300 1TB M.2 SSD.
-FSP 1200W PLAT PSU (garantili)
-ASUS AP201 kasa (2 adet NZXT 140mm fan+4 adet sonsuz aynalı ARGB PWM fan ve kontrolcü dahil)
-Set halinde SLEEVED kablolar yurt dışı alınma markası bilmiyorum.
-Red Devil RX 6900 XT.
-Dell 2724D 165Hz 2K monitör (garantili)
-NB F80 (garantili)
-Aula F75 GRADIENT KEYCAP VE MODLU.
-Ajazz 159Pro.
-Fuxi H3 kulaklık (garantili)
-KLASSEGEAR 90x40 mouse pad.

Ben daha fazla edeceğini düşünüyorum hocam anakart,işlemci ve ekran kartı üçlüsü ikinci elde sadece 26-27 civarı getiriyor.

Komple satacağım.

50-55 yaz. Alıcının teklifi var mı? Parça parça mı satıyorsun?

Komple satacağım hocam, almak isteyen kişi kuzenim. 5K edecek bir de Valorant hesabım var onunla beraber vereceğim. Kuzenim 4 ayda ödeyebilirim dedi 60 diye anlaştık toplamda. Aylık 15 ödeyebileceği şekilde. Bana mal olan tutarın 6-7k altından taksitli vereceğim. Fakat hakkına da girmek istemediğim için az mı fiyat çektim fazla mı çektim tam emin olamadım. O yüzden emin olmak istedim.

Komple satacağım.

Komple satacağım hocam, almak isteyen kişi kuzenim. 5K edecek bir de Valorant hesabım var onunla beraber vereceğim. Kuzenim 4 ayda ödeyebilirim dedi 60 diye anlaştık toplamda. Aylık 15 ödeyebileceği şekilde. Bana mal olan tutarın 6-7k altından taksitli vereceğim. Fakat hakkına da girmek istemediğim için az mı fiyat çektim fazla mı çektim tam emin olamadım. O yüzden emin olmak istedim.

İyi fiyat.

Merhaba arkadaşlar, sistemimi komple satacağım. Alacak kişi de var fakat tahmini fiyat kafamda belirleyemiyorum. Sizce ne kadara vermeliyim? Özellikleri şu şekilde;
-MSI MPG B650ı Wi-Fi Edge ANAKART (garantili)
-R5 7600 işlemci (garantili)
-Patriot Xtreme 7000MHz 16x2 RAM (garantili)
-Thermalright PA 120SE soğutucu (garantili)
-MLD 300 1TB M.2 SSD.
-FSP 1200W PLAT PSU (garantili)
-ASUS AP201 kasa (2 adet NZXT 140mm fan+4 adet sonsuz aynalı ARGB PWM fan ve kontrolcü dahil)
-Set halinde SLEEVED kablolar yurt dışı alınma markası bilmiyorum.
-Red Devil RX 6900 XT.
-Dell 2724D 165Hz 2K monitör (garantili)
-NB F80 (garantili)
-Aula F75 GRADIENT KEYCAP VE MODLU.
-Ajazz 159Pro.
-Fuxi H3 kulaklık (garantili)
-KLASSEGEAR 90x40 mouse pad.
50 yaz, teklifler ile 45-50 arası satarsın

50 yaz, teklifler ile 45-50 arası satarsın
Alacak kişi kuzenim, VALORANT hesabımla beraber vereceğim o da 5k değerinde. Fakat kendisi nakitten ziyade taksitli verebileceğini söyledi. Hesapla beraber 4 ay taksitle 60 diye anlaştık. Nakit vermiş olsaydı dediğiniz gibi 50-55k aralığında bırakabilirdim. Adil bi fiyat olmuş o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı