R5 7600 ve RX 9070XT sistem nasıldır?

Bütçe
Max 70 bin TL

BrianClough

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Linkteki sistemi özelleştirerek aşağıdaki gibi yükselttim ancak sizce "gereksiz harcama" olan veya "bir üstü olarak şu parçayla değiştir" diyeceğiniz bir öneriniz var mıdır?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

1757974064892.png

Selamlar,

Linkteki sistemi özelleştirerek aşağıdaki gibi yükselttim ancak sizce "gereksiz harcama" olan veya "bir üstü olarak şu parçayla değiştir" diyeceğiniz bir öneriniz var mıdır?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2574734
7600ü 7500f e düşürebilirsiniz hocam çok farklı yok
Şöyle ufak bir test atabilirim biraz garip bir video ama 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7600ü 7500f e düşürebilirsiniz hocam çok farklı yok
Şöyle ufak bir test atabilirim biraz garip bir video ama 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4-5 FPS fark ediyor gibi. 1.500 TL daha pahalıymış 7600. Peki diğer parçalarla ilgili yorumunuz nedir hocam?

4-5 FPS fark ediyor gibi. 1.500 TL daha pahalıymış 7600. peki diğer parçalarla ilgili yorumunuz nedir hocam?

Bir de kartı ikinci elden alabilirsiniz daha hesaplı olur hocam ona rahat olur bir de kendim deneyimlediğim için diyorum bu kartta ASUS çok başarılı bir soğutma olmamiş gibi geldi derecelerim uzay montaj da 80i rahat geçmişti saphhire veya PowerColor bir model daha iyi seçenek olabilir. Geriye kalanlarda çok bir sorun yok gibi duruyor.

Ne için kullanacaksınız?
Oyun ve normal kullanım için.

Bir de kartı ikinci elden alabilirsiniz daha hesaplı olur hocam ona rahat olur bir de kendim deneyimlediğim için diyorum bu kartta ASUS çok başarılı bir soğutma olmamiş gibi geldi derecelerim uzay montaj da 80i rahat geçmişti saphhire veya PowerColor bir model daha iyi seçenek olabilir. Geriye kalanlarda çok bir sorun yok gibi duruyor.
2. ele sıcak bakmıyorum hocam sıfır alıp kafam rahat etsin istiyorum açıkçası. Isı testlerine baktım Asus prime benim de kafamı karıştırdı biraz.

2. ele sıcak bakmıyorum hocam sıfır alıp kafam rahat etsin istiyorum açıkçası. Isı testlerine baktım ASUS Prime benim de kafamı karıştırdı biraz.

Sapphire ve PowerColor cook eskiden hatta başından beri AMD'ye radyatör üretiyorlar bir şeyleri başarmışlar güzel soğutma blokları var benim kendi fikrim bu tabii.

2. ele sıcak bakmıyorum hocam sıfır alıp kafam rahat etsin istiyorum açıkçası. Isı testlerine baktım ASUS Prime benim de kafamı karıştırdı biraz.

48 GB RAM gereksiz olur o zaman.

32 GB yeterlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı