N nobody11 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 1.505 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #21 Swingy dedi: Pardon ikinci açılışında BIOS 12 Windows 22 saniyede geldi. Şimdi tekrar 6400'e alıp deadfellow'un dediği MCR'yi denicem Genişletmek için tıkla... 22 saniye iyi bence.
Swingy dedi: Pardon ikinci açılışında BIOS 12 Windows 22 saniyede geldi. Şimdi tekrar 6400'e alıp deadfellow'un dediği MCR'yi denicem Genişletmek için tıkla... 22 saniye iyi bence.
Swingy Megapat Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #22 nobody11 dedi: 22 saniye iyi bence. Genişletmek için tıkla... 6400de kullanmak istiyorum ama deadfellow dedi: BIOS ayarlarından memory context restore açmayı ne zaman deneyeceksin? Genişletmek için tıkla... Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost var bir de
nobody11 dedi: 22 saniye iyi bence. Genişletmek için tıkla... 6400de kullanmak istiyorum ama deadfellow dedi: BIOS ayarlarından memory context restore açmayı ne zaman deneyeceksin? Genişletmek için tıkla... Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost var bir de
B baranerfb Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #23 Swingy dedi: 6400'de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok BIOS AI tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi ASUS'ta? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... DRAM timingin içine baktınız mı? Core Performance Boost işlemcinin hızını yükseltirsiniz isteğinize bağlı
Swingy dedi: 6400'de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok BIOS AI tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi ASUS'ta? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... DRAM timingin içine baktınız mı? Core Performance Boost işlemcinin hızını yükseltirsiniz isteğinize bağlı
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #24 Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var.
Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var.
Swingy Megapat Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #25 deadfellow dedi: DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var. Genişletmek için tıkla... baranerfb dedi: DRAM timingin içine baktınız mı? Core Performance Boost işlemcinin hızını yükseltirsiniz isteğinize bağlı Genişletmek için tıkla... MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler.
deadfellow dedi: DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var. Genişletmek için tıkla... baranerfb dedi: DRAM timingin içine baktınız mı? Core Performance Boost işlemcinin hızını yükseltirsiniz isteğinize bağlı Genişletmek için tıkla... MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler.
B baranerfb Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #26 Swingy dedi: MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran XMP veya MHz ile alakalı olabiliyor genellikle. Ben XMP kapalı 5600 MHz mcr açık kullanıyorum şu ana kadar bir hata vs yaşamadım
Swingy dedi: MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran XMP veya MHz ile alakalı olabiliyor genellikle. Ben XMP kapalı 5600 MHz mcr açık kullanıyorum şu ana kadar bir hata vs yaşamadım
Swingy Megapat Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #27 Bu arada hangi boot konusuna baktıysam her konuda @deadfellow var MCR açın diyor
Jokerhm Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #28 Swingy dedi: Bu arada hangi boot konusuna baktıysam her konuda @deadfellow var mcr açın diyor Genişletmek için tıkla... Adam haklı, şu konuda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazmak zorunda kalmış çünkü okumuyorlar.
Swingy dedi: Bu arada hangi boot konusuna baktıysam her konuda @deadfellow var mcr açın diyor Genişletmek için tıkla... Adam haklı, şu konuda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazmak zorunda kalmış çünkü okumuyorlar.
Swingy Megapat Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #29 Jokerhm dedi: Adam haklı, şu konuda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazmak zorunda kalmış çünkü okumuyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır okudum tabii ki Ancak MCRyi bilmediğimden ve BIOSta bulamadığımdan önce diğer çözümleri denedim
Jokerhm dedi: Adam haklı, şu konuda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazmak zorunda kalmış çünkü okumuyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır okudum tabii ki Ancak MCRyi bilmediğimden ve BIOSta bulamadığımdan önce diğer çözümleri denedim
N nobody11 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 1.505 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #30 Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmayacak. Pc'nin hızlı açılmasını tercih ederim. Yapacak bir şey yok düzelene kadar bekleyin.
Swingy dedi: 6400de kullanmak istiyorum ama Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı Core Performance Boost var bir de Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmayacak. Pc'nin hızlı açılmasını tercih ederim. Yapacak bir şey yok düzelene kadar bekleyin.