Pardon ikinci açılışında BIOS 12 Windows 22 saniyede geldi. Şimdi tekrar 6400'e alıp deadfellow'un dediği MCR'yi denicem
22 saniye iyi bence.
Pardon ikinci açılışında BIOS 12 Windows 22 saniyede geldi. Şimdi tekrar 6400'e alıp deadfellow'un dediği MCR'yi denicem
6400de kullanmak istiyorum ama22 saniye iyi bence.
Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardıBIOS ayarlarından memory context restore açmayı ne zaman deneyeceksin?
Core Performance Boost var bir de6400de kullanmak istiyorum ama
Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı
6400'de kullanmak istiyorum ama
Memory context restore yok BIOS AI tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi ASUS'ta? Performance Enhancement vardı
Core Performance Boost var bir de
DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var.6400de kullanmak istiyorum ama
Memory context restore yok bios ai tweaker kısmında. Başka bir isim olabilir mi Asusta ? Performance Enhancement vardı
DRAM timing control sekmesine gir en aşağılarda memory context restore seçeneği var.
MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler.DRAM timingin içine baktınız mı?
Core Performance Boost işlemcinin hızını yükseltirsiniz isteğinize bağlı
MCR açtım. 14 saniye. Teşekkürler ancak herhangi bir yan etkisi var mı bazıları mavi ekran almaya başladım demişler.
Hayır okudum tabii kiAdam haklı, şu konuda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazmak zorunda kalmış çünkü okumuyorlar.
6400de kullanmak istiyorum ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.