N Nauluss Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 83 26 Mart 2023 #41 Serhat Öndeş dedi: Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cougar MX440 mesh RGB Direkt şu: COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Serhat Öndeş dedi: Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cougar MX440 mesh RGB Direkt şu: COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 26 Mart 2023 #42 Nauluss dedi: Cougar MX440 mesh RGB Direkt şu: COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr
Nauluss dedi: Cougar MX440 mesh RGB Direkt şu: COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MX440 Mesh RGB Fanlı VTEX2 MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr
N Nauluss Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 83 26 Mart 2023 #43 Serhat Öndeş dedi: Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... tek farkı kalınlık felan mı acaba?. kalın olan v2 sanırım
Serhat Öndeş dedi: Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... tek farkı kalınlık felan mı acaba?. kalın olan v2 sanırım
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 26 Mart 2023 #44 Nauluss dedi: tek farkı kalınlık felan mı acaba?. kalın olan v2 sanırım Genişletmek için tıkla... Evet, sanki kalınlıkla ilgili bir değişiklik ve pompa ile bir güncelleme yapılmış.
Nauluss dedi: tek farkı kalınlık felan mı acaba?. kalın olan v2 sanırım Genişletmek için tıkla... Evet, sanki kalınlıkla ilgili bir değişiklik ve pompa ile bir güncelleme yapılmış.
N Nauluss Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 83 26 Mart 2023 #45 Serhat Öndeş dedi: Evet, sanki kalınlıkla ilgili bir değişiklik ve pompa ile bir güncelleme yapılmış. Genişletmek için tıkla... v2 nin daha pahalı olması gerekmez mi . Daha iyi ve güncel haliyse? Kafamı da o karıştırdı
Serhat Öndeş dedi: Evet, sanki kalınlıkla ilgili bir değişiklik ve pompa ile bir güncelleme yapılmış. Genişletmek için tıkla... v2 nin daha pahalı olması gerekmez mi . Daha iyi ve güncel haliyse? Kafamı da o karıştırdı
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Mart 2023 #46 Nauluss dedi: v2 nin daha pahalı olması gerekmez mi . Daha iyi ve güncel haliyse? Kafamı da o karıştırdı Genişletmek için tıkla... Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün.
Nauluss dedi: v2 nin daha pahalı olması gerekmez mi . Daha iyi ve güncel haliyse? Kafamı da o karıştırdı Genişletmek için tıkla... Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün.
N Nauluss Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 83 26 Mart 2023 #47 erme dedi: Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün. Genişletmek için tıkla... Üzdü beyazın v2 si yok sanırım. Beyazı beğenmiştim ama anladım demek istediklerinizi çok teşekkür ediyorum v2 alıyorum.
erme dedi: Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün. Genişletmek için tıkla... Üzdü beyazın v2 si yok sanırım. Beyazı beğenmiştim ama anladım demek istediklerinizi çok teşekkür ediyorum v2 alıyorum.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #48 Serhat Öndeş dedi: Eki Görüntüle 1715450 Genişletmek için tıkla... Hocam ben AK620 kullanıyorum, BF 5 80 dereceleri gördüm, siz nasıl bir değer alıyorsunuz? Fan sesi nasıl, drop sorunu yaşıyor musunuz? erme dedi: Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün. Genişletmek için tıkla... 360 MM gerek var mı karar verdim sıvı soğutma alacağım da?
Serhat Öndeş dedi: Eki Görüntüle 1715450 Genişletmek için tıkla... Hocam ben AK620 kullanıyorum, BF 5 80 dereceleri gördüm, siz nasıl bir değer alıyorsunuz? Fan sesi nasıl, drop sorunu yaşıyor musunuz? erme dedi: Gerekmez. V1 üretimden kalktı, elde kalanları pahalıdan koyuyorlar. Ek olarak Masterliquid ML240L v1/V2 berbat bir ürün. Genişletmek için tıkla... 360 MM gerek var mı karar verdim sıvı soğutma alacağım da?
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 21 Nisan 2023 #49 Yerli padawan dedi: Hocam ben AK620 kullanıyorum, BF 5 80 dereceleri gördüm, siz nasıl bir değer alıyorsunuz? Fan sesi nasıl, drop sorunu yaşıyor musunuz? 360 MM gerek var mı karar verdim sıvı soğutma alacağım da? Genişletmek için tıkla... PC geçince BFV ile ilgili dönüş sağlarım hocam. Hocam bu oyun iyice bitmiş ve hep hile dolmuş ama 50 derecenin üstünü çok nadir gördüm. Son düzenleme: 21 Nisan 2023
Yerli padawan dedi: Hocam ben AK620 kullanıyorum, BF 5 80 dereceleri gördüm, siz nasıl bir değer alıyorsunuz? Fan sesi nasıl, drop sorunu yaşıyor musunuz? 360 MM gerek var mı karar verdim sıvı soğutma alacağım da? Genişletmek için tıkla... PC geçince BFV ile ilgili dönüş sağlarım hocam. Hocam bu oyun iyice bitmiş ve hep hile dolmuş ama 50 derecenin üstünü çok nadir gördüm.
A anldmrsn Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 47 11 Kasım 2023 #50 Serhat Öndeş dedi: Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Serhat bey bende 7500f ya da 7600x arasında kaldım 4070 ekran kartı düşünüyorum ancak bu 7600x ısı sorunu kafama çok takıldı bende mersinliyim size ulaşabilme imkanım var mı çok memnun olurum işin içinden çıkamıyorum
Serhat Öndeş dedi: Bu kasada radyatör kalınlığı ile problem yaşamaz gibi gözüküyorsunuz. Gammaxx L240 V2 modelini alın ve kasanın üst kısma yerleştirin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Serhat bey bende 7500f ya da 7600x arasında kaldım 4070 ekran kartı düşünüyorum ancak bu 7600x ısı sorunu kafama çok takıldı bende mersinliyim size ulaşabilme imkanım var mı çok memnun olurum işin içinden çıkamıyorum