zimbabweli_weli
Decapat
7600 ve 7600x aynı işlemci aslında 7600’de pbo açınca 7600x performansına geliyor.Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?
Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?
Hocam kaç saattir araştırıyorum çıldırmak üzereyim. Oyun bilgisayarı topluyorum ve şuan elimde 7600x var. Isınma probleminden korktuğum için ne yapacağımı bilemiyorum. 7600 e geçim kule tipi fanla düşük maliyetle devam etmeli miyim ? 7600x oyun içinde 70 dereceleri geçmeden kule tipi fanla oynanır mı 65W eco mod yapsam ? Ana konu düşük sıcaklık ve sıvı soğutmaya 2.5 3k vermek istemiyorum. Zorlarsam kule tipine 1.5 verebilirim. öneriniz nedir ?
Endişe etmenize gerek yok oyun oynarken tüketeceği güç düşük olacaktır zaten ben ak620 hava soğutma ile kullanıyorum 7600x’i oyun oynarken güç tüketimi 75-80w üzerine çıkmıyor bunu soğutmak için de hava soğutucu yeterli. Çok ısındığı senaryolar render gibi çoklu çekirdek kullanımlarında geçerli fakat bunun için de limit koyabilirsiniz çekeceği güce ben 75w limit ve curve optimizerdan -30 verdim cb r23 testinde bile 70 dereceye ancak geliyor.