Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?
Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?
Hocam kaç saattir araştırıyorum çıldırmak üzereyim. Oyun bilgisayarı topluyorum ve şuan elimde 7600x var. Isınma probleminden korktuğum için ne yapacağımı bilemiyorum. 7600 e geçim kule tipi fanla düşük maliyetle devam etmeli miyim ? 7600x oyun içinde 70 dereceleri geçmeden kule tipi fanla oynanır mı 65W eco mod yapsam ? Ana konu düşük sıcaklık ve sıvı soğutmaya 2.5 3k vermek istemiyorum. Zorlarsam kule tipine 1.5 verebilirim. öneriniz nedir ?