R5 7600X işlemcide BF5 oynarken 80-95 derece arası oluyor

Hocam aynı hava değil mi yukarı koyunca ne değişiyor ki?

Yerde toz tozlar ısınmasına sebep olur. 2.olarak etrafı kapalı olduğu için hava alamaz. Hele masanın altındaysa daha kötü. Poşetin içine kafanızı soktuğunuzu düşünün hava alabilir misiniz?

Kasanın temizliğini yap. Tozlarını falan alabilirsin.
Soğutucunun jelatinini söktün mü?

Son düzenleme:
Size şimdi fotoğraf atacağım detaylı evet söktüm yok jelatin.

Kasa bu şekilde https://r.resimlink.com/L9R1Pclp.jpg

Son düzenleme:
Benim de kasam yerde. Sorun olmaz kasanın yerde olmasında. Muhtemelen ürünün montajında hata var. Soğutucunun anakart braketlerinin vidaları tam sıkılmamış olabilir bu yüzden de soğutucu işlemciye tam temas etmiyor olabilir. Ona bi baksana.

Vallahi elimin döndürmeyi zorlaştığı yerde bırakmıştım ama sıkayım mı biraz daha hocam.

Hocam bir tornavida ile bakın dönüyorsa yavaş yavaş aşırı zorlamadan sıkın.

Fotoğrafla gösterebilir misiniz ve eğer dediğiniz bir yukarıdaki bir aşağıdaki ise aşağıdaki gevşemiş yalama olmuş biraz ben çok sök tak yaptığım için aşağıdaki gevşemiş elimde sıktım biraz daha kolay dönüyordu sıktım biraz daha ama dediğiniz başka yerse bilemedim fotoğrafla gösterebilir misiniz?

Hocam bi tornavida ile bakın dönüyorsa yavaş yavaş aşırı zorlamadan sıkın.
zorlasam bir tık daha vida boşa dönmeye başlayacak.

İşlemciden önce soğutucuyu sökün. Sonra soğutucunun anakarta montajı yapılan braketlerinin vidalarını bir yoklayın tornavida ile falan. Gevşekse aşırı zorlamadan biraz daha sıkın.

Atıyoruım bir dakika.

şu an 48 derece öncekinden farksız değmese boşta da yükselmez mi sıcaklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…