Yerde toz tozlar ısınmasına sebep olur. 2.olarak etrafı kapalı olduğu için hava alamaz. Hele masanın altındaysa daha kötü. Poşetin içine kafanızı soktuğunuzu düşünün hava alabilir misiniz?
Yerde toz tozlar ısınmasına sebep olur. 2.olarak etrafı kapalı olduğu için hava alamaz. Hele masanın altındaysa daha kötü. Poşetin içine kafanızı soktuğunuzu düşünün hava alabilir misiniz?
Benim de kasam yerde. Sorun olmaz kasanın yerde olmasında. Muhtemelen ürünün montajında hata var. Soğutucunun anakart braketlerinin vidaları tam sıkılmamış olabilir bu yüzden de soğutucu işlemciye tam temas etmiyor olabilir. Ona bi baksana.
Benim de kasam yerde. Sorun olmaz kasanın yerde olmasında. Muhtemelen ürünün montajında hata var. Soğutucunun anakart braketlerinin vidaları tam sıkılmamış olabilir bu yüzden de soğutucu işlemciye tam temas etmiyor olabilir. Ona bir baksana.
Fotoğrafla gösterebilir misiniz ve eğer dediğiniz bir yukarıdaki bir aşağıdaki ise aşağıdaki gevşemiş yalama olmuş biraz ben çok sök tak yaptığım için aşağıdaki gevşemiş elimde sıktım biraz daha kolay dönüyordu sıktım biraz daha ama dediğiniz başka yerse bilemedim fotoğrafla gösterebilir misiniz?
İşlemciden önce soğutucuyu sökün. Sonra soğutucunun anakarta montajı yapılan braketlerinin vidalarını bir yoklayın tornavida ile falan. Gevşekse aşırı zorlamadan biraz daha sıkın.
İşlemciden önce soğutucuyu sökün. Sonra soğutucunun anakarta montajı yapılan braketlerinin vidalarını bi yoklayın tornavida ile falan. Gevşekse aşırı zorlamadan biraz daha sıkın.