Bilgisayarsorun926
Hectopat
Normal. Ozaman yükleme ekranını varsayma diyorum. Olur yükleme ekranında peek'ler. Sen oyunu oynarken 65-70 derece civarında seyrediyorsa işlemci sorun yoktur o işlemcide.
Benim de kule tipi soğutucu takılı 5600X var sistemimde bende de 80 derecelere peek atıyor yüklerken bişiler o önemli değil. Oyun oynarken 65-70 sabit stabil takılıyorsa sorun yoktur ozaman.
5.4 kalsın mı? Ve fpu testi tikine basarsam sistem reset atıyor ama cache test cpu stres test ve memory 3 ünü seçip start yaptığım zaman sistem kapanmıyor fpu tikine basınca kapanıyor böyle kullansam sorun olur mu hocam ?Normal. Ozaman yükleme ekranını varsayma diyorum. Olur yükleme ekranında peek'ler. Sen oyunu oynarken 65-70 derece civarında seyrediyorsa işlemci sorun yoktur o işlemcide.
Benim de kule tipi soğutucu takılı 5600X var sistemimde bende de 80 derecelere peek atıyor yüklerken bişiler o önemli değil. Oyun oynarken 65-70 sabit stabil takılıyorsa sorun yoktur ozaman.
Zaten aşırı ısınsa yük testinde fişi çeker sistem reset atar.
Fpu tikine basınca reset atıyor. Ama böyle kullansam da mavi ekran crash yeniden başlama sorunları yok gündelik oyun falan oynadığımda fpu tikine basınca kapanıyor pc. Başka türlü kapanma yaşamıyorum.Normal. Ozaman yükleme ekranını varsayma diyorum. Olur yükleme ekranında peek'ler. Sen oyunu oynarken 65-70 derece civarında seyrediyorsa işlemci sorun yoktur o işlemcide.
Zaten aşırı ısınsa yük testinde fişi çeker sistem reset atar.