R5 7600X - RTX 4060 sistem alınır mı?

THUNDER-MD / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bu daha mantıklı geldi tabii senin attığın parçaların markası biraz daha kaliteli ama 20klık farka değmez ve bunda yanında monitör hediyesi var üstüne azıcık daha para ekleyip monitörü değiştirebilrsin çünkü monitör nasıl bilmiyorum
bir kaç forum dolandım genelde asus hepsinden iyi diyorlar diye asus sistem seçtim biraz daha dolanıp tekrar yazacağım hocam teşekkürler

Ha diyorsanki iyi marka olsun bunada bakabilirsin CEM GELINOGLU-FARGO RTX ECO WIN/AMD Ryzen 7 5700/ MSI GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

evet bu daha ucuz hatta aşırı ucuz nasıl bu kadar ucuza veriyorlar?
Asıl normal fiyatı bu üstelik senin attıklarında soğutucu yokken bunda kule tipi soğutucu var. Senin attıklarının fiyatları epey yüksek. 5700 işlemcili sistem atmışsın mesela o işlemcinin L3 önbelleği Ryzen 5 5600'den bile kötü.

bir kaç forum dolandım genelde asus hepsinden iyi diyorlar diye asus sistem seçtim biraz daha dolanıp tekrar yazacağım hocam teşekkürler
Her markanın kötü olduğu seri vardır. Msi ventus, gigabyte windforce, Asus Tuf serisi vs vs.

Asıl normal fiyatı bu üstelik senin attıklarında soğutucu yokken bunda kule tipi soğutucu var. Senin attıklarının fiyatları epey yüksek. 5700 işlemcili sistem atmışsın mesela o işlemcinin L3 önbelleği Ryzen 5 5600'den bile kötü.

Her markanın kötü olduğu seri vardır. Msi ventus, gigabyte windforce, Asus Tuf serisi vs vs.
peki hocam 50bin tl 2k oyunculuk için en iyi tavsiyeniz nedir ona göre satın alacağım çünkü

Her markanın kötü olduğu seri vardır. MSI Ventus, Gigabyte Windforce, ASUS TUF serisi vs vs.

Biliyorum zaten stoku yok 5600 koyabiliyorsun ama ben bu kadar ucuzunu ilk defa gördüm 19k çok iyi normalde 20kdan aşağı adamakıllı bir şey görmüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı