R5 7600X - RTX 4060 Ti sistem nasıldır?

İnventusdan alınması gerekiyor derken güven anlamında orası öne çıkıyor fakat gene siz yollayın ben önceki arkadaşınkine baktım orda işlemci seçeneği kısıtlı onun dışında güzel yani çok fark yokmuş ve -2k daha ucuz.

ETS 2, CS:GO, Valorant, Hearts of Iron IV, Call of Duty.

Benim tercihim yukarıda bir arkadaşın attığı sistem olurdu R5 7600 ve R5 7600X arasında kabaca bakıldığında sadece frekans(GHz) farkı var bunu da overclokla giderebilirsiniz ama gerek olacağını sanmıyorum.

Benim tercihim yukarıda bir arkadaşın attığı sistem olurdu R5 7600 ve R5 7600X arasında kabaca bakıldığında sadece frekans farkı var bunu da overclokla giderebilirsiniz ama gerek olacağını sanmıyorum.

Hem zaten ekran yenileme hızınız kaç.(Hz bakımından)

Son düzenleme:
Fiyatı iyi bence R5 7600X var mı bu fiyata başka?

7600X Olması onu iyi mi yapar?
Arkadaşın overclock ile işi var mı yok mu belli değil.

Daha ucuza 7500F Var, üstüne FPS farkıda neredeyse yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7600X Olması onu iyi mi yapar?
Arkadaşın overclock ile işi var mı yok mu belli değil.

Daha ucuza 7500F Var, üstüne FPS farkıda neredeyse yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın, ama PUBG'de ortalama 40 FPS oynuyor az mı ? Özellikle Rekabetçi oyunlarda ne kadar yüksek FPS o kadar düşük Input lag olur. Gerçi bende biraz o yönden düşünüyorum Rekabetçi oyuncusu olduğum için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı