Sistemi montajladım. Bilgisayarım tüm ışıkları yanmasına rağmen görüntü gelmiyor. Biraz araştırdım. BIOS'tan olabilir diyorlardı. BIOS'u güncelledim ama görüntü gelmeme sorunu devam ediyor. Sorun ne olabilir?
Aynısı birkaç gün önce anakart aldığımda ve onu montajladığımda başıma geldi. Neden böyle bir üslup ile cevap veriyorsunuz? Cihazımın tüm ışıkları fan vs çalışıyor ve ışıkları yanıyordu güç kaynağını açtığımda. Güzelce sordum sonrasında tekrar duruma göre öneride bulunacaktım.
Güç kaynağı MSI mpg a850gf 850w gold.
Anakartta görüntü almayı hiç denemedim.
Ramleri yanlış slota takmış olabilir miyim a2 b2 diyordu ama yer mi değiştiriyim tekrardan çak tıkar yapmam mı daha mantıklı olur
Teşekkür ederim
Ekranı anakarta bağladım görüntü geliyo ama ekran kartına bağladığımda gelmiyor sorun ne olabilir
Hocam ekran kartını taktığınız yerden çıkarın tekrar takın fakat sökünce bir ışık yardımı ile soketlerini kontrol edin sorun var mı bakın, inşallah söküp takınca düzelir
Hocam anakarttan bütün driverları kurduktan sonra gelecek olabilir. Benim başıma gelmişti. Ekran kartı Driver'ı yüklü olmayınca bazen görüntü gelmiyor.