Onim4ru
Centipat
Daha fazla
Haklı olabilirsiniz bu konuda ama biliyorsunuz Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz 18k Dı alacağım ekran kartı sapphire rx 7700 xt sonraki güm baktığımda 22k ya çıkmıştı ben en erken 6 7 ay sonra alabilirim bu sistemi o zamana kadar da fiyatların uçucağını düşünüyorum ondan dolayı 2 3 ay içerisinde en azından ekran kartını almayı düşünüyorum en ucuz ve en verimli fps i verebilecek ve monitörüme yetişebilicek bir ekran kartıBenim attığım sistemi almanız daha mantıklı. FPS'lere fazla takılıyorsunuz. 500 FPS ile 1500 FPS arasında bir fark olmayacak. Aynı fiyata 2 kat daha iyi sistem var sonuç olarak.
Attığınız sistemlerden ilk attığınız beğendim ancak 10k fark var onun yerine o 10 k yı değerlendirmek daha mantıklı olur gibime geldi

GAMETECH Prime V2 Kumandalı A-rgb 7x120mm Fanlı Özel Tak Çıkar Vidasız Kapaklar Beyaz Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Prime V2 Kumandalı A-rgb 7x120mm Fanlı Özel Tak Çıkar Vidasız Kapaklar Beyaz Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam önerdiğiniz sistem 61k ve ekipmanları vs hesap ettiğimde 65k (power supply de bi karara varamadığım için şuan da yok) gibi bir fiyatla karşı karşıyayım geçeceğimiz aylarda umuyorum ki dudak uçuklatıcak bir fiyatla karşılaşmam 7 ay boyunca köpek gibi çalışmam gerek zaten bu sistemi toparlamak için
Son düzenleme: