R5 7600X & RX580 sistem parçaları uyumlu mudur?

leadsoldi

Hectopat
Merhaba. Akakçe'den parçaların uyumluluklarına bakarak bir sistem topladım ancak gözden kaçırdığım bir şey var mıdır bakarsanız sevinirim.
ATX kasayı gidip herhangi bir mağazadan kendim alacağım. Elimde bir RX580, SATA SSD ve HDD'im var. Şimdilik bunları kullanacağım ancak ilerleyen zamanlarda bunları da değiştireceğim.
Parçaların uyum konusunda yaptığım bir hata var mıdır ve gözden kaçırdığım almam gereken başka bir şey var mıdır?

Bana göre 120 mm sıvı soğutma tamamen enayi kapanı. Bu ürün daha mantıklı enermax'da olabilirdi

Fiyatı oysa kesinlikle alınmaz. Daha kaliteli ve 700w :

Elinde ise değerlerin yazdığı yerin fotoğrafını atarmısın?
tamam

Birde anakartta 2 tane 8 li güç girişi var. Psu da 6 lılar ve 2 liler var. Bu şekilde taksam sorun olur mu ? Daha önce gpu beslerken de 8 li girişi 6 ve 2 li beslememi söylemişlerdi ve bir sorun oluşmamıştı.

Biraz önce farkettim de 6 6 4 4 2 2 çıkışlar var. Bunlardan 6 2 ile anakartın tek 8 lisini beslesem diğer 6 2 ile ekran kartını beslesem 4 ile cpu beslesem sıkıntı olur mu ? sonuçta anakarttaki 8 lerden sadece birini beslesem toplam 350-400w arası enerji vermiş olmuyor muyum ? hatta boşta bir tane 4 kalıyor.

Dosya Ekleri

• JPEG image.jpeg
    JPEG image.jpeg
    197,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
tamam

Birde anakartta 2 tane 8 li güç girişi var. Psu da 6 lılar ve 2 liler var. Bu şekilde taksam sorun olur mu ? Daha önce gpu beslerken de 8 li girişi 6 ve 2 li beslememi söylemişlerdi ve bir sorun oluşmamıştı.

Biraz önce farkettim de 6 6 4 4 2 2 çıkışlar var. Bunlardan 6 2 ile anakartın tek 8 lisini beslesem diğer 6 2 ile ekran kartını beslesem 4 ile cpu beslesem sıkıntı olur mu ? sonuçta anakarttaki 8 lerden sadece birini beslesem toplam 350-400w arası enerji vermiş olmuyor muyum ? hatta boşta bir tane 4 kalıyor.
PSU gayet iyi yani yeterli. güç girişi konusunda sıkıntı olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı