R5 7600X sistem nasıldır?

Bütçe
16000
AM4'e uyumlu olan her soğutucu AM5'e de uyumlu hocam.

Tamamdır hocam sistemin son hali böyle.

Bence 5500xtnin üzerine biraz daha para ekleyip 2060,6600 alabilirsiniz.5500xt bence iyi bir kart değil.Tabi sizin beklentileriniz önemli ama 300-500 tl fazla vererek daha iyisi alınabilir.

Alınabilir iyi bir sistem hocam.

Bence 5500XT'nin üzerine biraz daha para ekleyip 2060,6600 alabilirsiniz. 5500XT bence iyi bir kart değil. Tabii sizin beklentileriniz önemli ama 300-500 TL fazla vererek daha iyisi alınabilir.

Hocam biraz toparladım normalde g ibaresi olmayan işlemcilerden görüntü alamıyoruz diye biliyordum ama neyse şimdilik APU kullanıp ileride RX 6800 vs. takacağım 3070 Ti falan takarım herhalde.

Bence 5500XT'nin üzerine biraz daha para ekleyip 2060,6600 alabilirsiniz. 5500XT bence iyi bir kart değil. Tabii sizin beklentileriniz önemli ama 300-500 TL fazla vererek daha iyisi alınabilir.

Hocam anlıyor musun bilmem ama internette testlere baktım FPS değerleri çok değişik videoları bırakırım buraya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 9:00

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunda da dakika 0:50

FPS farklarını anlarsın zaten bunun sebebi nedir anlayamadım şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…