R5 7600X sistemi kasadaki tuşa basılı tutarak kapatmak zararlı mı?

Mastermonster

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 2x16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade
Ekran kartı
RTX 4070 Ti
Anakart
B650 P
İşlemci
R5 7600X
Merhaba. Aylardır Valorant'dan masaüstüne döünce ya da açılırken donma sorunu yaşıyorum. Tek çözümü ise kasadan kapatmak oluyor -. Bunu çok fazla kez yapmışımdır(günde birkaç kez). Bu bilgisayara zarar verir mi? Ayrıca Valorant'daki sorunun çözümü var mı?

Merhaba. Aylardır Valorant'dan masaüstüne döünce ya da açılırken donma sorunu yaşıyorum. Tek çözümü ise kasadan kapatmak oluyor -. Bunu çok fazla kez yapmışımdır(günde birkaç kez). Bu bilgisayara zarar verir mi? Ayrıca Valorant'daki sorunun çözümü var mı?
Nadiren de olsa pc yi düğmesinden kapattığında disk hata verebilir. Çözülecek bir sorun başlangıç kurtarma açıp cmd den checkdisk fln yapıp çözülebiliyor ama biraz uğraşırsınız. En sağlıklısı normal windows üzerinden kapatmak.

Bence sürekli öyle yapmayın. Zararı olabilir. Sistemin kendi kendini yavaş yavaş kapatması en doğrusu.

Zaten keşke öyle yapabilsem.

Nadiren de olsa PC'yi düğmesinden kapattığında disk hata verebilir. Çözülecek bir sorun başlangıç kurtarma açıp CMD'den checkdisk falan yapıp çözülebiliyor ama biraz uğraşırsınız. En sağlıklısı normal Windows üzerinden kapatmak.

Kesinlikle öyle ama donuyor yapamıyorum CTRL+alt+del filan da çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı