O zaman 26-27 bin civarı 9070 bekle hocam veya 5070 falan alınabilir. Geçen Gainward 5070 vardı 27k.Ağa 2. El alamam
Ben çalısıp para vericem babam alcak
2. El alamam malesef full sıfır
O zaman 26-27 bin civarı 9070 bekle hocam veya 5070 falan alınabilir. Geçen Gainward 5070 vardı 27k.Ağa 2. El alamam
Ben çalısıp para vericem babam alcak
2. El alamam malesef full sıfır
5000 serisi sıkıntılı diye duydum ama dediğin mantıklı sistem bu sene alınmayacak zaten seneye ancak alınabilir beklerimO zaman 26-27 bin civarı 9070 bekle hocam veya 5070 falan alınabilir. Geçen Gainward 5070 vardı 27k.
Seneye kim öle kim kala... O zamana Ti'lı Super'li bir sürü varyant ekran kartı çıkar seçenek daha çok olur. Şuan kart stoğu bulmak bile zor zaten.5000 serisi sıkıntılı diye duydum ama dediğin mantıklı sistem bu sene alınmayacak zaten seneye ancak alınabilir beklerim
Sen daha iyi bilirsin o zaman şimdi sistem toplamak mantıksız yaniSeneye kim öle kim kala... O zamana Ti'lı Super'li bir sürü varyant ekran kartı çıkar seçenek daha çok olur. Şuan kart stoğu bulmak bile zor zaten.
Hem öyle hem değil. Çünkü seneye ekonominin ne olacağı da belli değil. Sene başladığında maaşı 700 dolar olan adamın maaşı şuan 550 dolar. Bu ürünler de dolar üzerinden fiyatlanıyor haliyle vergisi vs de var...Sen daha iyi bilirsin o zaman şimdi sistem toplamak mantıksız yani
Benim aklımda biriktirdiğim parayı dolar veya altın yapmak vardı eflasyonda etkilenmemesi içinHem öyle hem değil. Çünkü seneye ekonominin ne olacağı da belli değil. Sene başladığında maaşı 700 dolar olan adamın maaşı şuan 550 dolar. Bu ürünler de dolar üzerinden fiyatlanıyor haliyle vergisi vs de var...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.