R5 7600X ve MSI RTX 4060 Ti'lı sistem alınır mı?

Bütçe
58.000

Hocam bu fiyata 4070'li sistem diziliuor paranızı yazık edersiniz.

GG-VERSE / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR alın hocam istediğiniz gibi ozelleştirin.

Kesinlikle alınmamalı.

58K'yı görünce bir gülme geldi. Bunlardan birini al geç, özelleştirmede soğutucu ekleyip SSD'yi 1 TB yap hem elindeki sistemi tokatlar hem de 20K cebinde kalır.

İyi lakin artık 4070 Ti sistemlere para verilmemeli bugün 4070 Ti Super 16 GB kapıdayken. Malum 12 GB bu kartın kas gücüne göre düşük ve f/p özelliğini yitiriyor. Benim attıklarımın üzerine 20K fazla verilecek bir esprisi yok pek.

Anladım teşekkür ederim.

Hocam bu sistemler aynı acaba farklı bir sistem mi paylaşacaktınız birisini bir de Galax yerine MSI ASUS gibi markaları tercih etmek mantıklı değil mi sizce ve bu ekran kartı da 12 GB

Son düzenleme:
Hocam bu sistemler aynı acaba farklı bir sistem mi paylaşacaktınız birisini bir de Galax yerine MSI ASUS gibi markaları tercih etmek mantıklı değil mi sizce ve bu ekran kartı da 12 GB

Değil, Galax da onlar kadar iyi marka. Ekran kartlarında marka değil modeller önemlidir, örneğin Ventus olduktan sonra MSI alsan ne olur almasan ne olur kötü bir ürün.

VRAM farkının burada önemi yok çünkü 4060 Ti'ın kas gücü hiçbir zaman 16 GB'a ihtiyaç duymaz. 4070 ise oyunlarda %27 civarı daha performanslı bir kart.

Evet şunu paylaşacaktım eğer AMD düşünürsen diye. 2 tane 4070 gitmiş yanlışlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…