R5 7600X ve RTX 4060 Ti sistem 39 bin TL'ye kötü mü?

mytic

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 39K'ya 4060 Ti sistem aldim dolandirilmissin diyen çok kişi oldu. Fakat ben sistemden memnunum yani Gaming gen TR'den aldım.
Anakart ASUS Prime B650M-A Wi-Fi 2
Islemci R5 7600X.
Sıvı soğutucu ASUS TUF Gaming LC 120.
Kasa ASUS Prime case.
Güç kaynağı ASUS TUF gmaing 650b 650W.
SSD Adata Legend 500GB 3500 okuma /3000 yazma.
RAM Kingston Fury Black Beast 16 GB.
Yani içime kurt düştü Max 25k eder bu sistem dediler fakat pek inanamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
25k diyenler bi toplasın bakalım toplayabiliyormu
Şu foruma sadece gülmek için giriyorum artık.

Ya illaki vardır daha iyisi fakat en fazla ne kadar şişirilmiş olabilir ki

2K koysan bunu alıyorsun o kadar şişirilmiş. Bir de sendeki 8 GB 4060 Ti ise daha kötü.

Kötü maalesef. Burada 1 tb ssd 32 gb ram 750w psu ile 34K'ya toplamıştım. Hadi anakart ve işlemcinin x olması ile eşitlense desek yine 5K fark var 5k'da az para değil. Gainward 4070 alınabilirdi o fiyata.

Ben sistemi alırken o sistem maalesef 43k tl ydi biraz asacagi için almadım onu

Bu sistemi gördüm dün gece harbi içim yandı hocam

Stoğu bitmiş hocam. Pckolik'in saçmalığı yine. Özelleştire basmadan gözükmüyor stoğun bittiği. Pf650 ile de 4070 kesinlikle kullanmazdım şahsen.
Hocam açıkçası ben seçmedim sistemi ablamın erkek arkadaşı seçti pc mühendisi diye güvendim sanırım kafası iyiyken bakmış :/

Ekstra kac tl montelenmis hocam bana tahminen

Hocam açıkçası ben seçmedim sistemi ablamın erkek arkadaşı seçti pc mühendisi diye güvendim sanırım kafası iyiyken bakmış :/

Ekstra kac tl montelenmis hocam bana tahminen
5-6K.

Hocam açıkçası ben seçmedim sistemi ablamın erkek arkadaşı seçti PC mühendisi diye güvendim sanırım kafası iyiyken bakmış :/

Ekstra kac TL montelenmis hocam bana tahminen.

4070 olurdu. Yani bari 4060 Ti 16 GB olsaymis. Simdi 39k 8 GB VRAM harbiden...

Aslinda Gaming gen kullandigina gore biraz bilgisi varmis, belki de foruma bakip o sistemi gordu ama fiyati artmisti ya da tek bir siteye bakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…