R5 7600X ve RTX 4060 Ti sistem 39 bin TL'ye kötü mü?

mytic

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 39K'ya 4060 Ti sistem aldim dolandirilmissin diyen çok kişi oldu. Fakat ben sistemden memnunum yani Gaming gen TR'den aldım.
Anakart ASUS Prime B650M-A Wi-Fi 2
Islemci R5 7600X.
Sıvı soğutucu ASUS TUF Gaming LC 120.
Kasa ASUS Prime case.
Güç kaynağı ASUS TUF gmaing 650b 650W.
SSD Adata Legend 500GB 3500 okuma /3000 yazma.
RAM Kingston Fury Black Beast 16 GB.
Yani içime kurt düştü Max 25k eder bu sistem dediler fakat pek inanamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stoku bitmiş hocam. PcKolik'in saçmalığı yine. Özelleştire basmadan gözükmüyor stokun bittiği. PF650 ile de 4070 kesinlikle kullanmazdım şahsen.

Bunun stoku var. İslemci dusuk, DDR4 falan ama QHD ve GPU odakli bu da belki alinabilirdi.

Hocam ben genelde FPS oyunu oynuyorum bu PC beni kac yıl götürür.

İslemci kotu degil. FPS oyunlari icin rahat.

Sadece FPS oyunu oynuyorsan rahat 8000 serileri çıkana kadar değiştirmene gerek yok. O da yıllar alır yani. Hikayeli oyunlar için de maks 5 yıl.
Valo ortalama 500 fps veriyor iyi bir değer mi hocam makineye göre

Valo ortalama 500 fps veriyor iyi bir değer mi hocam makineye göre
İyi iyi. Sen memnunsan sıkıntı yok. Daha iyisi olabilirmiş sistem olarak ama olmadı kafaya takmaya gerek yok. Hikayeli oynamam diyorsun zaten.

5600 o kadar vermiyor muydu ya?
400-500 arası veriyor o. Bu muhtemelen 500-600 alıyor ort. ama 500 yazdı tahminimce.

Tamamdır hocam teşekkür ederim gerçekten üzülmeye başlamıştım. Mutlu ettiniz beni

4060 bir de 8 GB mı.. abovv.. ablana söyle ayrılsın o herifden. Yalan söylemiş mesleğini belli.

Sorma dedim işte.. Şimdi alete baktıkça üzülecen.

Tamamdır hocam teşekkür ederim gerçekten üzülmeye başlamıştım. Mutlu ettiniz beni

Devasa kazik olmamis, 3060'a bu kadar para verenler var.

Sadece 4060 Ti yerine 16 GB ya da 4070 olurdu.

4060 bir de 8 GB mı.. abovv.. ablana söyle ayrılsın o herifden. Yalan söylemiş mesleğini belli.

Sorma dedim işte.. Şimdi alete baktıkça üzülecen
Hocam o kdr da kötü değil be sağlık olsun

Devasa kazik olmamis, 3060'a bu kadar para verenler var.

Sadece 4060 Ti yerine 16 GB ya da 4070 olurdu.
İlk defa sistem topladım hocam ders oldu bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…