R5 7600X ve RTX 4060 Ti sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan low1n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 381
Sizce işlemcide R7 7700'e geçilmeli mi ?
Açıkçası 6 çekirdek 12 threads yerine 8 çekirdek 16 threadse geçmiş olursun ancak böyle bir durumu iş,yazılım ve çeşitli edit türevi programlar kullanacak olsaydın önerebilirdim ama sırf 7700 aldın diye 7600e göre dehşet bir performans bekleme,oyun için gayet yeterli 4080 superi 7600 ile kullanan kullanıcılar gördüm çeşitli platformlarda endişen besleyememe iseyse aklından bile geçirme.Ama diyorsan param var işlemcim daha iyi olsun 7700 e yükseltilebilir ama gerek yok.

Açıkçası 6 çekirdek 12 Threads yerine 8 çekirdek 16 Threads'e geçmiş olursun ancak böyle bir durumu iş, yazılım ve çeşitli edit türevi programlar kullanacak olsaydın önerebilirdim ama sırf 7700 aldın diye 7600e göre dehşet bir performans bekleme, oyun için gayet yeterli 4080 Super'i 7600 ile kullanan kullanıcılar gördüm çeşitli platformlarda endişen besleyememe iseyse aklından bile geçirme. Ama diyorsan param var işlemcim daha iyi olsun 7700'e yükseltilebilir ama gerek yok.

Fikirlerin için teşekkür ederim. Ani elektrik kesiklerine hangi UPS alınmalı? Gece gece çok soru sordum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı